Tehno News RO

Aragaz Zanussi ZCG210V1XA: sa gatesti eficient


Aragazul e un aparat electrocanic de care ai nevoie in bucataria ta, indiferent de nivelul tau de trai, deoarece chiar nu poti sa gatesti fara un astfel de aparat. De aceea, pentru ca exista atat de multe cerinte pe care le are publicul de la un astfel de aparat, au aparut foarte multe modele din care poti alege, printre care si acest aragaz Zanussi.

Aragaz Zanussi ZCG210V1XA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


zanussi zcg210v1xa.jpg

Ce trebuie sa stii despre plita si cuptor
Modelul de aragaz Zanussi ZCG210V1XA are plita alimentata pe GPL si gaz pentru toate cele patru arzatoare de care dispune, existand si optiunea de aprindere electrica pentru acest produs. Ca siguranta, dispozitivul are patru supape de siguranta pentru plita. Arzatorul mare are o putere de 2.6 kW, arzatorul normal are o putere de 2 kW, iar arzatorul mic are o putere de 1 kW. Deasupra lor se afla, bineinteles, un gratar.

Aragaz Zanussi ZCG210V1XA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Pentru partea de cuptor, trebuie precizat faptul ca aceasta este alimentata cu gaz si dispune de optiunea de aprindere electrica. Cuptorul acestui aragaz Zanussi ZCG210V1XA include grill si rositor, dar si timer, termostat, siguranta pentru cuptor si iluminarea cuptorului, toate acestea oferindu-ti o serie de avantaje in vederea achizitionarii acestui produs. De exemplu, iluminarea cuptorului te lasa sa analizezi procesul de gatire al mancarii, fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa cuptorului, in timp ce timerul poate sa cronometreze perioada de timp de cand ai introdus preparatul in cuptor. Siguranta, de asemenea, este foarte importanta, deoarece are grija ca aparatul sa functioneze in ordine, fara sa te expui la accidente.

Acest aragaz Zanussi ZCG210V1XA are capacul facut din sticla si un gratar pentru cuptor. De asemenea, produsul se mai bucura si de un sertar inferior pentru vase. Ca accesorii, aparatul se bucura de o tava, un panou de protectie pentru butoane si un gratar metalic. In plus, modelul vine si cu o tava de prajituri din email negru.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 50 x 50 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 50 de centimetri. Asadar, e important sa tii cont de aceste aspecte, ca sa te asiguri ca produsul poate sa incapa usor in bucataria ta, fara sa ai probleme cu spatiul. Modelul e facut din inox si are culoarea argintie. Aparatul dispune si de protectie pentru copii, ceea ce ii ofera un avantaj mare in cazul cuplurilor care vor sa-si cumpere un aragaz si sa nu se teama de fiecare data cand copilul se apropie de acest aparat.

Modelul de aragaz Zanussi ZCG210V1XA are picioruse ajustabile, dar si duze LPG pentru butelie, precum si set duze pentru gaz natural.

Aparatul are si un orificiu de evacuare a aburului din cuptor. Clasa de energie din care face parte produsul este A9, aceasta indicand un consum mic de energie, deci, nu vei primi facturi foarte mari la energie, folosind acest aparat.

Ceea ce te va convinge, intr-un final, sa cumperi acest aragaz Zanussi ZCG210V1XA este faptul ca dispune de un pret foarte mic, care trece usor de 1.000 de lei, facandu-l un produs foarte accesbil si, totodata, foarte modern.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro