Tehno News RO

Arctic AKM346NFS+: combina frigorifica decenta, la un pret decent


Frigiderele sunt probabil cele mai importante produse electrocasnice si, la fel de probabil, singurele fara de care existenta noastra ar fi complet schimbata. In timpurile noastre este aproape imposibil sa ne imaginam cum am putea rezista fara aceste aparate si, cu siguranta, ne-ar fi mult mai greu, chiar si pentru cateva zile.

Combina frigorifica Arctic AKM346NFS+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


combina frigorifica arctic akm346nfs.jpg

Asadar, daca vechiul frigider s-a stricat sau, pur si simplu, nu mai este unul care sa multumeasca, atunci cu siguranta este nevoie de unul nou. Iar daca tot suntem in aceasta situatie, de ce sa nu mergem cu un pas mai departe si sa alegem un produs superior, adica o combina frigorifica? Acestea sunt mai mari si mai incapatoare, cel putin in ceea ce priveste congelatorul si, asa cum o demonstreaza modelul de fata, Arctic AKM346NFS+, pot fi chiar foarte ieftine si usor de achizitionat.

Daca aspectul acestei combine frigorifice nu este chiar unul foarte special, nu acelasi lucru se poate spune si despre modul in care aceasta functioneaza. Practic, are toate dotarile si sistemele necesare pentru a fi considerata un model bun, foarte util.

Combina frigorifica Arctic AKM346NFS+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


O combina incapatoare, dar si moderna
In primul rand, foarte important la o combina frigorifica este marimea. Arctic AKM346NFS+ are o capacitate totala de 287 de litri, impartiti in felul urmator: 197 litri pentru frigider si 90 l pentru congelator. Asadar, este suficient de mare pentru a putea sa primeasca niste cantitati impresionante de alimente, iar racirea sau congelarea sunt si ele la standarde foarte bune.

Atat congelatorul cat si frigiderul beneficiaza de sistemul No Frost, care impiedica formarea ghetii pe peretii aparatului. Nu doar ca acesta ofera avantaje de luat in calcul la dezghetare, dar lipsa ghetii face si ca alimentele sa fie mai bine prezervate. Ajuta, bineinteles, sistemul multiflow care distribuie uniform aerul rece astfel incat sa ajunga in toate colturile frigiderului.

Ambele spatii sunt la randul lor compartimentate foarte bine. Frigiderul are trei rafturi din sticla rezistenta care arata ca si cum ar face fata unei utilizari destul de intense, dar si un compartiment separat pentru legume si fructe. Pe usa exista alte trei mini compartimente, dar si un suport pentru oua. Congelatorul are, la randul sau, trei compartimente foarte incapatoare si este echipat si cu tava pentru gheata. Un avantaj este dat si de cele doua functii de racire, respectiv congelare rapida, foarte bune atunci cand trebuie sa racesti sau sa congelezi alimente intr-un timp foarte scurt.

Ca o functie utila, merita amintita avertizarea sonora de usa deschisa, iar garnitura este una anti bacteriana. Acestea fiind spuse, combina frigorifica Arctic AKM346NFS+ este una foarte buna, care are ca principal avantaj unul dintre cele mai performante raporturi calitate pret de pe piata. Dar si dimensiunile, capacitatea de racire sau de congelare si toate sistemele suplimentare reprezinta argumente solide in favoarea achizitionarii ei. Si chiar daca exista pe piata produse care arata mai bine si sunt chiar mai avansate din punct de vedere tehnologic, Arctic este o firma romaneasca ce a demonstrat de atatea ori ca realizeaza produse rezistente si foarte bune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Galerie foto: "Arctic AKM346NFS+: combina frigorifica decenta, la un pret decent"

combina frigorifica arctic akm346nfs _2.jpg
combina frigorifica arctic akm346nfs _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro