Tehno News RO

Arctic ATC6648+: Un congelator puternic intr-un ambalaj mic


Arctic revine cu un nou congelator, compact si usor de utilizat. Congelatorul Arctic ATC6648+ este pozitionat pe verticala, cu dimensiuni relativ mici (81.8 cm in inaltime x 47.5 cm in latime x 53 cm adancime), si incadrat in clasa energetica A+, echipat cu trei compartimente spatioase pentru stocarea alimentelor de diverse tipuri si dimensiuni, in conditii optime, iar garnitura antibacteriana va asigura curatenia mult ravnita de fiecare detinator de produse electrocasnice, care au in vedere depozitarea produselor alimentare. Ca posibilitate de inghetare rapida, Arctic este echipat cu un compartiment destinat acestui scop, un compartiment binevenit.

Congelator Arctic ATC6648+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


arctic atc6648+.jpg

Este cea mai potrivita alegere pentru persoanele care au nevoie rapida de o congelare grozava pentru diversele produse alimentare. Cu o capacitate de congelare de 8 kg/24 h, acest mic congelator are o putere de inghetare ce isi face competitia sa ramana in urma.

Congelator Arctic ATC6648+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Congelatorul Arctic ATC6648+ are de oferit un consum optim de energie electrica, astfel facilitand o economie de 24%, in comparatie cu alte produse din clasa energetica A+. In acest mod va puteti bucura de functiile pe care le are de oferit congelatorul tau, cu un minim consum de energie. Functia de super-congelare este nelipsita si acestui congelator, iar acest lucru va permite congelarea produselor dumneavoastra intr-un ritm mai rapid si eficient.

Caracteristici ideale pentru un astfel de aparat
Prin puterea masiva de congelare veti putea sa va pastrati mancarea in conditii de igiena optima, pastrand in acelasi timp perioada de prospetime a alimentelor. Daca ne uitam la dimensiunea acestui congelator, nu ar parea ca ar avea o autonomie prea mare, dar Arctic ne dovedeste contrariul, avand o viata autonoma de 16.5 ore in cazul in care nu veti avea curent electric. Cu 3 compartimente incapatoare, destinate congelarii, toate fiind de tip sertar. Eficienta energetica este cea "clasica" de A+, adica va avea un consum de 177 kW pe parcusul unui an.

Acest produs este ideal pentru casa dumneavoastra daca nu aveti foarte mult spatiu de acordat electrocasnicelor, dimensiunile congelatorului Arctic ATC6648+ permitandu-va pozitionarea acestuia in orice spatiu al locuintei. Arctic ne-a obisnuit in ultima perioada prin dotarea tuturor combinelor frigorifice cu un termostat, usor de folosit si cu siguranta la indemana, lasandu-va pe dumneavoastra sa alegeti temeperatura potrivita. Desi are un aspect compact, puterea Congelatorului Arctic ATC6648+ nu este de trecut cu vederea. Dotat cu un compresor si cu un agent de racire R600a, veti ramane surprinsi de rezultatele sale. Arctic iti permite montarea usilor in functie de posibilitatile tale si spatiul de care dispui. Usile sunt reversibile, putandu-se deschide atat in stanga, cat si in dreapta congelatorului.

Greutatea sa de 26.7 kg este aproape insesizabila, pe langa manevrabilitatea extrem de usoara, acest produs de la Arctic dandu-va posibilitatea sa il transportati in cele mai usoare conditii, incapand cu usurinta in portbagajul masinii dumneavoastra.

In concluzie, putem spune despre noul produs de la Artic ATC6648+ ca poate nu are un aspect impunator si o culoare de neobservat, dar, in schimb, capacitatea sa de racire, aspectul prietenos si greutatea sa mica vor aduce o experienta placuta, iar manevrabilitatea sa usoara va permite depozitarea acestuia in cele mai mici spatii, astfel incat sa va bucurati de spatiul caminului dumneavoastra.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Arctic ATC6648+: Un congelator puternic intr-un ambalaj mic"

arctic atc6648+_3.jpg
arctic atc6648+_4.jpg
arctic atc6648+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro