Tehno News RO

Aspirator Bosch BGL45500: un model care te surprinde


Aspiratorul este unul dintre electrocasnicele care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Acest electrocasnic este indispensabil in orice gospodarie si este util pentru oricare dintre noi, pentru a ne pastra casa mereu curata si in ordine.

Cu ajutorul lui reusim sa castigam mult timp pe care il putem petrece alaturi de cei dragi noua, iar cu cat modelul este mai bun din punct de vedere calitativ si al pretului, cu atat economisim mai mult timp pe care il putem petrece in compania familiei.

Astfel, poti profita de ofertele magazinelor pentru a achizitiona un model mai nou si mai performant care sa te ajute la treburi intr-un mod cat mai usor tie, si care sa fie de asemenea si cat mai bun din punctul de vedere al pretului.

Aspirator Bosch BGL45500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch bgl45500.jpg

Modelul de aspirator cu sac Bosch BGL45500 are clasa A, ceea ce inseamna o performanta ridicata si un consum mult mai mic la facturile de energie electrica. Acest model dispune de sistem QuattroPower, sistem PowerProtect si filtru igienic HEPA lavabil, ideal pentru persoanele cu astm bronsic sau care sufera de diverse alergii cauzate de praf, aparatul incadrandu-se de altfel in clasa A de emisie a prafului. Sacul de praf PowerProtect este prevazut cu autoetansare, care asigura o performanta ridicata pe o perioada indelungata de timp, si o eficienta chiar si atunci cand sacul este plin sau aproape plin.

Aspirator Bosch BGL45500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Detalii despre aspirator cu sac Bosch BGL45500
Accesoriile care sunt incluse odata cu modelul de aspirator cu sac Bosch BGL45500 sunt peria pentru paldoseri tari, special conceputa pentru a curata pardoselile cu rosturi si denivelari, precum si cele din gresie sau scanduri, si accesoriile pentru tapiterie si pentru colturi. Alt accesoriu este sacul inlocuitor G ALL. De asemenea, modelul este incredibil de silentios, nivelul de zgomot fiind de 75 dB(A) , aspecte datorate tehnologiei SilenceSound System si a periei SilentClean, a izolatiei multistrat si a designului anti vibratii pentru motor, special concepute pentru o experienta cat mai placuta.

Tubul modelului de aspirator cu sac Bosch BGL45500 este telescopic, iar manerul este ergonomic. Comutatorul pentru pornire si oprire poate fi actionat cu piciorul, fiind astfel mult mai comod de manevrat, iar reglarea puterii de aspirare este electronica, prin butonul glisant. Aparatul dispune si de indicator pentru schimbare a filtrului de praf, dispozitiv pentru pozitiile de parcare si repaus, iar volumul compartiment al sacului este de 5 litri. Raza de actiune este de 10 metri, iar infasurarea cablului este automata, fiind perfect astfel pentru oricine, facand curatenia o treaba cat mai placuta cu putinta si cat mai usoara.

Modelul de aspirator cu sac Bosch BGL45500 este prevazut si cu 3 role pentru directionare , iar greutatea este de 4.9 kg fara accesorii. Acest lucru il face printre aparatele ideale de curatenie a casei tale. Astfel, garantia calitatii este oferita de clasa de eficenta energetica A, consumul anual de 28 kWh, clasa de emisii de praf A, clasa de performanta pentru covoare si pardoseli A.

Astfel,daca te-ai hotarat sa iti schimbi aspiratorul sau sa cumperi unul mai performant care sa transforme curatenia intr-o munca mai putin plictisitoare si obositoare, un model care sa fie convenabil ca pret si care sa fie cat mai calitativ si sa il ai un numar indelungat de ani, atunci poti alege modelul de aspirator cu sac Bosch BGL45500.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aspirator Bosch BGL45500: un model care te surprinde"

bosch bgl45500_4.jpg
bosch bgl45500_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro