Tehno News RO

Aspirator fara sac LavorPRO CRYSTAL CLEAN: ultra-aspiratorul


Indiferent daca iti doresti un aspirator pe care sa-l folosesti pentru uz casnic ori unul care este profesional, e important sa intelegi care sunt lucrurile cele mai importante, pentru produsul pe care ti-l doresti. Printre acestea se numara suprafata care trebuie sa fie curatata, ce dimensiune are aceasta, ce dimensiuni sa aiba aparatul, cat de mult zgomot esti dispus sa produca acesta, ce putere de aspirare ar trebui sa aiba, dar si sa iti stabilesti un buget. Modelul de aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean e unul in care te poti incredere, dupa ce vei raspunde la aceste intrebari si altele.

Aspirator fara sac LavorPRO CRYSTAL CLEAN

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


lavorpro crystal clean.jpg

Dispozitivul acesta e un produs de tip aspirator fara sac, care realizeaza aspirarea umeda. Alimentarea sa se face la retea. Greutatea pe care o are acesta este de 13 kilograme. Culoarea sa este gri. Capacitatea de colectare este de 5.6 litri.

Aspirator fara sac LavorPRO CRYSTAL CLEAN

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Mai mult decat suficient
Modelul de aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean este un produs compact, care e ideal pentru a curata folosind apa calda podeaua, dar si pentru a curata zonele in care se poate aduna foarte multa murdarie, ca in cazul birourilor, magazinelor, restaurantelor, barurilor, spitalelor, bucatariilor, scolilor, salilor de sport etc.

Curatarea se realizeaza la cald la 90 de grade Celsius.

Dispozitivul acesta are trei comenzi pentru operatiunile de antrenare, de spalare, dar si de uscare. Racordul sau este dublu pentru a permite uscarea inainte si inapoi. Nivelul de zgomot maximum este de 68 de decibeli (A), facand modelul de aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean sa fie unul cu adevarat silentios. Inaltimea de lucru minima care este ceruta de acest aparat este de 200 de milimetri. Carcasa sa este alcatuita din materiale rezistente si durabile. Aparatul are o perie profesionala care e folosita pentru a realiza o curatare cat mai eficienta si optimizata. Rezervorul sau este detasabil.

Modelul are si un suport de cablu. Cablul de alimentare pe care il are acest aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean este de sapte metri. Deoarece este atat de lung, poti sa cureti mai usor o zona mai mare, fara sa fie nevoie sa schimbi priza de alimentare cu energie electrica. Rotile sale sunt foarte moderne, deoarece nu lasa urme.

Tensiunea la care ajunge aparatul este de 230 V – 50 Hz. Latimea de spalarea si de aspirare este de 290 / 320 de milimetri. Capacitatea rezervorului de detergent este de 2.8 litri. Capacitatea de aspirare este de 1428 / 800 mmH2O/W. Capacitatea rezervorului de colectare pentru murdarie este foarte mare, fiind de 5.6 litri.

Capacitatea de lucru de care dispune acest model de aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean este de 1015 m2/h. Dimensiunea aspiratorului sunt generoase, de 37 x 37 x 113 centimetri, iar greutatea sa totala e de 13 kilograme, fiind destul de usor sa il poti transporta dintr-o incapere in alta. Costul pentru achizitionarea acestui produs nu este deloc mic, insa, daca tii in evidenta toate avantajele sale, modelul de aspirator fara sac LavorPRO Crystal Clean este unul cu un raport calitate – pret pozitiv.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro