Tehno News RO

Aspirator iRobot Roomba 886: tehnologia este acum la picioarele dumneavoastra


Tehnologia a devenit incet, incet parte integrata a vietii cotidiene. In era vitezei si a transformarilor peste noapte, activitatile casnice nu au putut ramane in urma, suferind una dintre cele mai marcante schimbari. Privind inapoi la ultimele decenii, se poate observa diferenta facuta de multitudinea gadget-urilor proiectate cu scopul de a veni in ajutorul consumatorului, facand chiar si din experienta curateniei periodice, una relaxanta, interactiva si, de ce nu, inteligenta.

Aspirator iRobot Roomba 886

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


irobot roomba 886.jpg

Nimic insa nu spune "ultima generatie" mai bine decat robotul de aspirare iRobot Roomba 886. Acesta combina in mod ingenios aspectul jucaus, bucurandu-se insa de note elegante si distise, cu tehnologiile inovative ce pun la dispozitia cumparatorului numeroase functii de inalta precizie.

Aspirator iRobot Roomba 886

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Designul robotului de aspirare iRobot Roomba 886 - curatenia devine inteligenta cu o apasare de butonAspiratorul face parte din categoria electrocasnicelor ce nu pot lipsi din gospodarie, insa, la fel ca majoritatea acestora, devine incomod cu trecerea timpului si pune mari probleme cand vine vorba de depozitare. Libertatea vine o data cu lipsa unui cablu de alimentare care a reprezentat pana nu demult un cosmar, acesta fiind inlocuit cu un acumulator. Dimensiunile mici ale robotului de aspirare iRobot Roomba 886 de doar 35 cm latime si 9,2 cm inaltime, demonstreaza capacitatea de integrare cu succes in orice spatiu al casei. Pentru ca nimic nu este lasat la voia intamplarii, dispozitivul este unul foarte usor de manevrat, bucurandu-se de o greutate mica, de 3,85 kg. Desi are ca principale caracteristici inteligenta si fiabilitatea, eleganta este prezenta prin liniile atent trasate si culoarea argintie.

Specificatiile tehnice ale robotului de aspirare iRobot Roomba 886
Ceea ce face totusi din robotul de aspirare iRobot Roomba 886 un aliat indisputabil in curatenia de zi cu zi este insa tehnologia de care se bucura. Aceasta pune la dispozitia consumatorului o gama variata de functii si optiuni.

In primul rand, sistemul de curatare AeroForce pe 3 nivele a facut posibila cresterea eficientei cu pana la 50 %, iar prezenta extractoarelor de cauciuc cu caneluri face din particulele fine de praf o simpla amintire. Cu ajutorul indicatorului de cos plin, evacuarea gunoiului adunat in recipientul incapator se va face la timp, in mod eficient. Tipul suprafetei pe care va fi utilizat dispozitivul electrocasnic nu reprezinta o problema deoarece acesta este conceput sa ruleze si sa aspire orice tip de pardoseala sau covor.

In al doilea rand, robotul de aspirare iRobot Roomba 886 este dotat cu o serie de senzori ce fac posibila aspirarea precisa si fara incidente neplacute a spatiilor greu accesibie, cum ar fi colturile sau de-a lungul peretilor. De asemenea acestia faciliteaza traversarea diferitelor camere si evitarea scarilor. Incurcarea printre cabluri sau tesaturi este imposibila datorita prezentei sistemului ANTITANGLE.

Prin posibilitatea utilizarii cu ajutorul telecomandei, timpul si energia nu vor mai fi irosite, ci indreptate catre activitati mai presante. Trebuie mentionat faptul ca pretul este unul in concordanta cu facilitatile pe care aparatul le pune la dispozitia utilizatorului. Desi la prima vedere pare o investitie riscanta, achizitionarea robotului de aspirare iRobot Roomba 886 va spori confortul casei cu modificarea semnificativa a stilului si calitatii vietii consumatorului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro