Tehno News RO

Aspirator Karcher NT 20/1 Ap: scapati de orice


Pentru a face curat este cu siguranta nevoie de foarte multe produse dar in acelasi timp poate fi vorba si despre foarte mult timp pe care sa il petreceti facand asta, insa daca nu aveti ceea ce va trebuie la dispozitie.

Un element ce poate fi pus in categoria celor care trebuie sa fie prezente cand vine vorba despre curatenie este aspiratorul, si mai mult decat atat trebuie sa fie vorba despre unul eficient din mai multe puncte de vedere. Gasirea insa a modelului potrivit poate fi o provocare pe care trebuie sa o faceti, sau aveti posibilitatea de a da peste Karcher NT 20/1 Ap si de a vedea daca este mai mult decat va puteti dori.

Aspirator Karcher NT 20/1 Ap

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


karcher nt 20 1 ap.jpg

Utilizarea unui aspirator Karcher NT 20/1 Ap nu tine doar de cei care vor sa faca curat in propria locuinta ci poate fi vorba si despre posibilitatea de a fi utilizat de catre acele persoane sau firme care se ocupa de curatenia unor spatii de birouri sau a unor sedii de firma. Tot la fel de simplu il veti putea utiliza voi daca vreti sa faceti singuri curat in sediul firmei intrucat nu este greu de folosit sau de manevrat.

Nici greu de curatat sau de golit nu este, intrucat nu este un model cu sac ce sa cauzeze neplaceri in momentul in care sacul trebuie schimbat sau golit, si nici din punct de vedere al greutatii nu veti avea decat 8 kg. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca acesta este conectat la o sursa de tensiune de 220 – 240 V si mai departe sa il utilizati dupa cum doriti, iar cand ati terminat sa il depozitati intr-un loc in care dimensiunea lui de 440 x 470 x 380 mm sa nu fie o problema.

Aspirator Karcher NT 20/1 Ap

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


Scapati de murdarie
In gama de utilizari avantajoase cred ca am atins cam toate punctele dar putem sa consideram ca avantaje si modul de functionare sau caracteristicile tehnice pe care Karcher NT 20/1 Ap le prezinta. Veti avea pentru partea de utilizare sau de aspirare un model de aspirator fara sac, si mai mult decat atat veti putea sa optati in ceea ce priveste acest model fie pentru partea de aspirare uscata cat si pentru o aspirare umeda daca este cazul. Nici suprafata de aspirare nu va fi o problema in ceea ce priveste acest model intrucat va poate ajuta sa scapati de mizerie, fie ca este vorba despre mochete sau suprafete dure si fie ca vreti sa aspirati ceva solid sau lichid.

Singurele limitari daca putem spune asa in ceea ce priveste utilizarea acestui aspirator Karcher NT 20/1 Ap sunt legate de lungimea cablului de alimentare si de faptul ca are o capacitate de colectare de 20 litri. Pentru celelalte date tehnice veti avea de vazut puterea de 1380 W, debitul de aer de 74l/s, de presiunea de aspirare de 254 mbar dar si de faptul ca se pozitioneaza in clasa II de protectie.

Un mic inconvenient este faptul ca pentru a avea astfel de performante zgomotul produs poate fi putin mai mare decat la alte modele si sa ajunga la o valoare de 73 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro