Tehno News RO

Aspirator Karcher NT 65/1 Ap: pentru mai mult spor


Curatenia nu este o activitate asociata cu anumita perioada a anului chiar daca pentru foarte multi, cand vine vorba despre sarbatori automat trebuie sa fie vorba si despre curatenie generala. Ceea ce nu mai trebuie facut este realizarea acestei curatenii intr-un mod prin care sa faceti foarte mult efort si care sa solicite pe langa efort si mult timp din partea dumneavoastra, intrucat acesta este resursa cea mai importanta.

Pentru a scapa si de efort dar si pentru a castiga foarte mult timp, un aspirator este elementul care va poate ajuta foarte mult, sau mai bine spus enorm.

Aspirator Karcher NT 65/1 Ap

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


karcher nt 65 1 ap.jpg

Un model de aspirator Karcher NT 65/1 Ap este varianta optima pentru toti cei care vor sa se bucure de un loc curat, si asta fie ca este vorba despre cei care fac curatenie sau daca este vorba despre cei care vor sta in spatiile curatate.

Spus in alt mod, un astfel de model de aspirator poate fi varianta optima pentru cei care fac curat acasa cat si pentru cei care poate au o firma de curatenie si care trebuie sa se ocupe de intretinerea unor sedii de firme sau spatii publice. Indiferent de modul sau tipul de utilizare beneficiile acesteia pot fi multiple prin alegerea acestui model in detrimentul altor variante de curatare, precum si in detrimentul altor modele de aspiratoare.

Aspirator Karcher NT 65/1 Ap

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Mai mult si mai usor
Trebuie sa vedem si partea de utilizare efectiva dar si partea de stocare a acestui model, iar asta prin faptul ca veti avea un gabarit putin mai impunator intrucat Karcher NT 65/1 Ap masoara 920 mm pentru inaltime. Celelalte elemente de gabarit sunt latimea de 600 mm, adancimea de 480 mm dar si partea de greutate de 20 kg, intrucat va fi nevoie cu siguranta de transportul acestuia sau de manevrarea sa. Un alt beneficiu poate fi dat si de faptul ca este un aspirator fara sac si asta elimina faptul ca puteti sa cauzati mai mult praf in momentul in care sacul trebuia indepartat sau poate schimbat cu unul nou.

Tot ca si beneficiu in sensul calitatii aerului respirat si a calitatii aspirarii veti avea si posibilitatea de a utiliza o aspirare uscata sau poate una umeda, si asta indiferent de ce suprafata doriti sa aspirati, fiind un model destinat pentru multisuprafete. Lista de caracteristici care pot face ca Karcher NT 65/1 Ap sa fie eficient insa cuprinde si elemente precum puterea de 2760 W care va ajuta sa indepartati absolut orice mizerie sau orice murdarie, poate chiar si parul de animale din mocheta. Revenind putin la partea de gabarit aceasta poate fi acum justificata de capacitatea de 65l pe care o are acest model Karcher NT 65/1 Ap si lungimea cablului de 10m ceea ce permite sa curatati foarte mult fara a goli rezervorul si fara a muta aspiratorul dintr-un loc in altul. Cel mai analizat aspect insa pentru un aspirator este partea de zgomot pe care il produce in timpul functionarii, si care pentru acest model are o valoare de 73 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro