Tehno News RO

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH65RT25K: ajutorul curateniei


Putem sa discutam foarte usor de numeroase tipuri de locuinte si in acelasi timp de numeroase moduri prin care sa faceti curat in locuinta voastra, iar asta pentru ca aveti posibilitatea de a apela la o varianta traditionala sau poate la o varianta moderna.

Daca nu va incanta adoptarea unei modalitati ce implica un faras si o matura aveti nevoie de ceea ce inseamna un aspirator, insa si acestea pot fi unele mai avantajoase decat altele. Cei care au un model vechi si care se bazeaza pe prezenta unui sac poate nu ar fi rau sa apeleze la varianta in care sa isi aduca un ajutor pentru activitatea de curatenie precum modelul Bosch Athlet BCH65RT25K,

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH65RT25K

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


bosch athlet bch65rt25k.jpg

Un astfel de aspirator poate fi vazut de la distanta ca un mare plus pentru voi, si ca un element important pentru ceea ce inseamna curatenia de zi cu zi, dar si in ceea ce inseamna curatenia in urma unor incidente cauzate de copii sau poate de animalul de companie. Pentru situatiile precum varsarea unor alimente pe jos, rasturnarea unui ghiveci cu flori sau poate rasturnarea vasului de mancare al pisicii, Bosch Athlet BCH65RT25K poate fi cel care va prelua orice grija din viata voastra.

Ce se poate insa observa de la distanta este faptul ca discutam despre un aspirator cu acumulator, iar asta inseamna ca atat utilizarea va fi facila cat si depozitarea, avand un gabarit destul de redus si de avantajos. Partea de alimentare este importanta pentru ca veti scapa si de ceea ce inseamna intinsul de cabluri care, desi poate aveau un derulator automat tot erau cu un usor inconvenient.

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH65RT25K

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Curatenie la alt nivel
Chiar daca in privinta aspirarii Bosch Athlet BCH65RT25K este precum alte modele, si anume cu o aspirare uscata, puteti sa stati linistiti deoarece nu veti avea un sac ce in momentul in care trebuia schimbat producea foarte mult praf, si acesta poate se intorcea in locuinta.

Cei care insa au si unele probleme cum ar fi alergiile, prezenta unui vas de colectare ce poate fi demontat si golit foarte usor este cu siguranta un plus, si asta chiar daca volumul este unul de 0.9l. Poate unele persoane ar contracara utilitatea unui astfel de model prin faptul ca este cu acumulator, iar asta poate limita intr-o oarecare masura utilizarea, insa cu o autonomie de pana la 75minute nu veti avea deloc probleme in acest sens.

Avand in vedere ca am precizat putin si de partea de utilizare facila si de depozitare, la fel de avantajoasa este vorba si despre ceea ce detine Bosch Athlet BCH65RT25K ca si caracteristici constructive. Veti avea in primul rand gabaritul acestui model, si asta pentru ca veti avea o latime de 28.5 cm, o inaltime de 116 cm, o adancime de 18.5 cm, insa nu trebuie sa uitam si de greutatea de doar 4.1 kg.

Tot ca si plus pentru a alege un astfel de model mai putem sa luam in calcul faptul ca poate fi folosit fara probleme indiferent de suprafata pe care doriti sa o aspirati, si asta pentru ca este un model pentru multi-suprafete cu control pe maner.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Galerie foto: "Aspirator vertical Bosch Athlet BCH65RT25K: ajutorul curateniei"

bosch athlet bch65rt25k_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro