Tehno News RO

Aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100: curatenia perfecta


La fel ca toate aparatele electrocasnice, si aspiratoarele pot fi gasite astazi intr-o varietate foarte mare de modele, ceea ce face alegerea unuia mult mai grea. Exista foarte multe modele in prezent, asa ca s-ar putea sa te trezesti in mijlocul magazinului si sa nu stii ce anume vrei ca acesta sa faca. Capacitatea recipientului, consumul energetic etc, toate acestea difera foarte mult, de la un model la altul, ceea ce face ca alegerea unui singur model sa nu fie facuta la fel de rapid pe cat ti-ai fi inchipuit sau dorit.

Aspirator Concept 2 in 1 VP-4100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


concept 2 in 1 vp-4100.jpg

Spre exemplu, poti sa iti cumperi modelul de aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100, care are un design ultra - modern, ceea ce sigur iti va atrage atentia asupra sa. Acesta este un aspirator vertical de mana care realizeaza aspirarea uscata. Tipul de aspirare se face prin acumulator, bateria sa fiind reincarcabila. Cel mai mare avantaj al acestui aparat il reprezinta faptul ca acesta poate lucra pe mai multe tipuri de suprafete si este foarte usor sa-l misti, avand doar 2.7 kilograme.

Aspirator Concept 2 in 1 VP-4100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


De ce sa alegi modelul de aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100
Capacitatea de colectare a acestui aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100 este de 0.8 litri, cu o putere de 120 W si o autonomie de 25 de minute, oferindu-ti timp suficient sa cureti tot ceea ce trebuie in casa, fara sa fie nevoie sa-i schimbi acumulatorul.
Voltajul acestui produs este de 18.5 V.

Modelul de aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100 are o unitate pentru aspirarea de mana ce se poate detasa, remarcandu-se si rezultatele perfecte pe care le ofera peria rotativa. Aparatul are un indicator pentru nivelul bateriei si dispune si de iluminare LED. Deoarece dispozitivul include o perie speciala pe partile laterale ale duzelor, curatarea se face mult mai usor in colturi, fiind un dispozitiv care se potriveste pentru orice tip de podea. Avand caracteristici atletice, iti este permisa miscarea in orice directie.

Acest aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100 prezinta si ocazia de a curata foarte usor chiar si sub mobila, pentru ca include un maner pliabil. Deoarece nu are fir, modelul iti permite sa cureti pe o distanta foarte mare, fara sa mai existe limite. Puterea sa de absorbtie este de 8.0 kPa, capacitatea recipientului de praf fiind de 800 de mililitri. Bateria are o capacitate de 2000 mAh si este de tip Li-On, ceea ce ii ofera o performanta mult mai indelungata. Timpul de incarcare este foarte scurt, de numai patru ore.

Ca accesorii, modelul de aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100 include o duza de tapiterie cu perie, un adaptor pentru incarcare, dar si un kit de montare pe perete.

Avand in vedere acest lucru, daca vrei calitatea la un pret foarte bun, modelul de aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100 este, de departe, cel pe care trebuie sa-l alegi, ca sa te bucuri de toate avantajele tehnologiei moderne.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Aspirator vertical Concept 2 in 1 VP-4100: curatenia perfecta"

concept 2 in 1 vp-4100_5.jpg
concept 2 in 1 vp-4100_3.jpg
concept 2 in 1 vp-4100_2.jpg
concept 2 in 1 vp-4100_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro