Tehno News RO

Asus AMD Radeon R7 360 OC: O placa video buna pentru gaming


Cei care sunt pasionati cu adevarat de gaming isi vor dori la un moment dat un computer care sa fie compatibil cu cele mai noi jocuri. In cazul in care nu au un buget foarte mare pentru a cumpara unul deja asamblat, au optiunea de a cumpara separat partile pe care mai apoi le vor monta pentru a obtine ceea ce isi doreau. Una dintre componentele ce trebuie achizitionate pentru a-ti construi singur computerul este placa video. Acestea se gasesc destul de usor, iar pretul variaza suficient de mult incat sa se potriveasca tuturor buzunarelor. Daca va doriti o placa video care sa fie potrivita jocurilor video noi, va puteti indrepta atentia si spre Asus AMD Radeon R7 360 OC.

Placa video Asus AMD Radeon R7 360 OC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


asus amd radeon r7 360 oc.jpg

O placa video performanta cu racire rapida
Asus AMD Radeon R7 360 OC este o placa video ce se adreseaza celor care isi doresc sa joace cele mai noi jocuri, dar si celor care au nevoie de ceva mai multa putere pentru a lucra la computer, asa cum sunt cei care utilizeaza Photoshop sau alte diverse programe de editare imagini sau video.

Placa video Asus AMD Radeon R7 360 OC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Rezolutia maxima la care poate ajunge este de 2560 x 1600 de pixeli, ceea ce inseamna ca suporta material full HD si, de asemenea, ca va reda cu multa fidelitate imaginile care vor aparea pe monitor. Slotul acestei placi video este PCI Express 3.0, iar procesorul video este de tipul AMD Radeon R7 360, lucruri care fac placa video sa fie una foarte buna pentru pasionatii de gaming. De asemenea, procesorul are un chipset AMD din seria AMD Radeon R7 300. Memoria este una de 2048 MB, tipul ei fiind GDDR5, iar frecventa ajunge la 6500 MHz.

Racirea se face cu ajutorul a doua ventilatoare, ceea ce asigura ca procesul se va face rapid si nu permite placii video sa treaca peste 60 de grade Celsius, nici macar atunci cand este utilizata la putere maxima. Ventilatoarele sunt proiectate in asa fel incat sa nu retina praful, astfel ca nu mai este nevoie sa va preocupati de curatarea acestora. Chiar daca ventilatoarele sunt in numar de doua asta, nu inseamna ca zgomotul este unul ridicat, ci dimpotriva, este chiar mai scazut decat la unele dintre modelele mai vechi, iar atunci cand placa video este setata pe modul normal, zgomotul produs de ventilatoare este aproape imperceptibil.

Aceasta este mai usor de utilizat decat modelele mai vechi, atat prin intermediul GPU Tweak II, cat si prin XSplit Gamecaster. Prima dintre ele face overclocking-ul mai usor de utilizat decat era pana acum, dar isi patreaza si optiunile pentru overclockerii experimentati, iar prin intermediul Gaming Booster, performanta grafica este maximizata, astfel optinandu-se o imagine imbunatatita in jocurile video. XSplit Gamecaster se adreseaza tot celor care sunt pasionati de gaming, acestia putand acum sa partajeze sau sa inregistreze modul de joc mai usor.

Asadar, daca iti doresti sa iti construiesti un computer sau doar vrei sa schimbi placa video veche cu una noua, iti poti indrepta atentia spre Asus AMD Radeon R7 360 OC.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:
Video pentru: "Asus AMD Radeon R7 360 OC: O placa video buna pentru gaming"
Galerie foto: "Asus AMD Radeon R7 360 OC: O placa video buna pentru gaming"

asus amd radeon r7 360 oc_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro