Tehno News RO

Asus PRO BU201LA-DT025G: laptop-ul ideal pentru oamenii de afaceri


Laptop-ul perfect inca nu s-a inventat si motivul este unul foarte simplu. Odata la cateva luni, fiecare producator mare mai vine cu un model superior celor precedente si asta se intampla in cazul tuturor tipurilor, fie ca vorbim despre laptop-urile de calatorie, cele pentru jocuri sau de cele desktop replacement.

Asus PRO BU201LA-DT025G

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


asus pro bu201la-dt025g.jpg

Totusi, daca ai la dispozitie un buget generos si iti doresti un varf in ceea ce priveste tehnologia si dotarile, te poti orienta destul de usor catre un laptop cu adevarat de calitate premium. Pentru cei care se afla in cautarea unuia pentru munca si calatorii, Asus PRO BU201LA-DT025G pare sa fie cea mai eleganta si cea mai performanta varianta de pe piata.

Trebuie sa fii totusi atent, caci modelul apartine exclusiv clasei mai sus amintite si, daca il cumperi pentru jocuri, vei putea sa fii dezamagit.

Asus PRO BU201LA-DT025G

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


Putere de procesare iesita din comun si componente foarte rezistente
Asus PRO BU201LA-DT025G se ramarca de la distanta in clasa lui, avand una dintre cele mai bune configuratii de pe piata. Asadar, procesorul Intel Core i7 cu frecventa de 1.7 GHz vine impreuna cu o memorie RAM foarte mare, de 12 GB. La o asemenea configuratie, probabil ca multa lume s-ar astepta ca modelul sa poata sa fie utilizat si pentru jocuri, insa nu este cazul deoarece placa video este doar una integrata. Nu exista nici unitate optica de citire/scriere (asa cum se intampla la toate modelelemici), dar pentru orice altceva laptop-ul este ideal.

Si cand spunem ca acesta este un model mic, chiar avem dreptate. Laptop-ul are o diagonala de 12.5 inch si cantareste 1.3 kilograme, desi componentele utilizate in constructia lui sunt de cea mai inalta calitate. In ceea ce priveste capacitatea de stocare, modelul este dotat cu un SSD care nu este foarte mare, de 256 GB, dar ofera o viteza impresionanta pentru toate operatiile. Exista si intrari USB 3.0 si HDMI, dar si un sistem special de conectare la PC.

Pentru a demonstra ca este un model de calatorie ideal, producatorii au venit cu niste componente foarte rezistente. Carcasa este imbunatatita cu aliaj de carbon, toate piesele interne sunt protejate suplimentar iar tastatura este rezistenta la lichide. Asadar, chiar si in caz de accidente, Asus PRO BU201LA-DT025G are toate sansele sa reziste.

Pe langa aceasta, modelul este si unul business prin excelenta. Asadar, el este pravazut cu tot felul de programe pentru backup si restore de date, securitate si multe altele (prin pachetul Intel Small Business Advantage), cu cititor de amprenta si cu un sistem interesant care ofera identificarea pe baza de smart card-uri. Are instalat si Windows 8.1 Professional.

Toate acestea arata ca laptop-ul este unul cum nu se poate mai bun, mai ales daca ai o afacere si trebuie sa calatoresti mult pentru ea. Este un model rezistent care protejeaza foarte bine datele si care se misca extrem de rapid oricare ar fi asteptarile de la el. Acestea fiind spuse, se poate considera ca raportul calitate pret este unul bun, desi cerintele sunt si ele unele foarte mari.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:
Video pentru: "Asus PRO BU201LA-DT025G: laptop-ul ideal pentru oamenii de afaceri"
Galerie foto: "Asus PRO BU201LA-DT025G: laptop-ul ideal pentru oamenii de afaceri"

asus pro bu201la-dt025g _3.jpg
asus pro bu201la-dt025g _2.jpg
asus pro bu201la-dt025g _4.jpg
asus pro bu201la-dt025g _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro