Tehno News RO

Asus ROG GL552JX-DM019D: un laptop pentru impatimitii de gaming


Fiecare persoana are o ocupatie sau un loc de munca care sa ii satisfaca anumite nevoi, fie ca vorbim pe termen lung sau pe termen scurt, dar are si o modalitate de relaxare. Pentru cei care lucreaza in domeniul IT, care sunt pasionati de acest domeniu sau, pur si simplu, pentru cei pasionati de jocuri, evolutia tehnologiei le asigura noi produse pe care sa le foloseasca in activitatea lor. Acesta este si cazul laptopului pentru gaming Asus ROG GL552JX-DM019D.

Asus ROG GL552JX-DM019D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


asus rog gl552jx-dm019d.jpg

Pentru un joc reusit
In materie de design, vedem si identificam in primul rand nuanta generala neagra si cu aspect usor reliefat, dar care are o insertie de aspect metalic pe spatele ecranului insotita de sigla producatorului. Tot din exterior privind, mai identificam si posibilitatea de interconectare pe care acest laptop ne-o asigura prin intermediul portului HDMI, a portului RJ-45, dar si a celor trei porturi USB 3.0. Prezenta acestor porturi garanteaza o viteza de transfer mult mai buna pentru a putea copia pe laptop si de pe laptop anumite fisiere, dar mai ales jocuri, o viteza de pana la zece ori mai mare decat a predecesoarelor 2.0. Tot legat de aspect, avem detaliile privind tastatura internationala si cea numerica cu care este inzestrat, dar care vine in sprijinul jucatorilor deoarece tastele W, A, S, D sunt reliefate pentru a putea fi identificate si utilizate mult mai usor in timpul jocului.

Asus ROG GL552JX-DM019D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Trecand la ecran, acesta este unul cu o diagonala de 15.6inch si care va asigura o calitate foarte buna a imaginilor si a fisierelor rulate datorita rezolutiei pe care o are, una de 1920x1080 pixeli. Aceasta rezolutie este specifica formatului FullHD, iar fiind prezenta la un display tip LCD LEDcare are si caracteristica Anti-Glare, nu face dacat sa va aduca imagini de o calitate si de o claritate foarte buna. Per ansamblu, aspectul se rezuma la un device performant, modern, dar si portabil, cu o dimensiune de 382 x 16 – 32.6x255mm si o greutate de doar 2.6 kilograme.

Acum sa discutam despre aspectul functional, un aspect pe care il inauguram cu procesorul de tipul Intel Core i7cu patru nuclee, o arhitectura Haswell si o frecventa initiala de 2600 MHz. Daca veti utiliza anumite aplicatii sau jocuri cu un necesar mai mare de viteza aveti la dispozitie tehnologia TurboBoost prin intermediul careia frecventa de lucru va creste pana la un maxim de 3600 MHz. Un procesor nu este suficient pentru utilizarea foarte buna a unui laptop, ci este necesar si un hard pe masura, o memorie RAM sau o placa video. In primul rand, trebuie precizata placa video cu care acest laptop vine dotat si avem o placa dedicata NVIDIA GeForce GTX 950M de 4GB si care dispune de caracteristici precum NVIDIA PhysX si Tehnologie CUDA, toate pentru a-ti garanta o experienta deosebita. Memoria RAM de 8GB ce poate fi extinsa pana la 16 GB vine sa ajute in acest sens, dar insoteste si un hard disk de 1TB pe care poti pastra filmele, serialele sau muzica preferata, dar mai ales poti instala foarte multe jocuri.

In ceea ce priveste costul unui astfel de produs si a unor astfel de performate, acesta este unul pe masura, dar daca sunteti o persoana dintre cele enumerate la inceput, acest pret nu vi se va parea mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:
Video pentru: "Asus ROG GL552JX-DM019D: un laptop pentru impatimitii de gaming"
Galerie foto: "Asus ROG GL552JX-DM019D: un laptop pentru impatimitii de gaming"

asus rog gl552jx-dm019d _2.jpg
asus rog gl552jx-dm019d _3.jpg
asus rog gl552jx-dm019d _4.jpg
asus rog gl552jx-dm019d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro