Tehno News RO

Asus VE228HR - monitor LED Full HD de 21.5 inch


Aveti un monitor LCD si vreti sa-l schimati cu unul LED? Vi s-a stricat vechiul monitor? Sau pur si simplu va trebuie un monitor LED? Atunci monitorul LED Asus VE228HR poate fi o alegere inspirata.

Monitor LED Asus VE228HR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


asus ve228hr.jpg

Tot mai multe persoane renunta la vechile monitoare LCD pentru a aseza pe birou un exemplar ce intruneste caracteristicile moderne ale tehnologiei LED. Iar preturile pentru monitoare au scazut atat de mult in ultima perioada, incat este chiar pacat sa nu va procurati un monitor LED mai nou, eventual cu o diagonala mai mare.

Monitor LED Asus VE228HR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Asus VE228HR are un design standard, nu iese cu mult in evidenta in comparatie cu alte monitoare din categoria sa de pret si performante. Cu toate acestea, putem spune ca arata frumos, are o rama destul de subtire, neagra iar butoanele sunt pozitionate la indemana, chiar in partea dreapta jos. Langa butonul de Power exista si alte butoane de ajustare a contrastului si luminozitatii pentru ca sa gasiti stilul si varianta care vi se potriveste cel mai mult. Piciorul de sustinere este rotund si foarte stabil insa daca doriti sa montati monitorul direct pe perete, puteti face acest lucru, insa in acest caz veti avea nevoie de un suport VESA cu dimensiuni de 100 x 100 mm.

Creat pentru utilizatorii obisnuiti
Diagonala monitorului Asus VE228HR este de 21.5 inch si este perfect pentru un birou mediu pana la mare. Este wide si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, optimizata pentru a puta reda continuturi Full HD 1080p fara sa observati cadre negre in jurul imaginii.

Timpul de raspuns este foarte bun, doar de 5 ms, iar unghiul de vizibilitate pe orizontala este de 170 grade, in timp ce pe verticala ajunge la 160 grade. Acest lucru inseamna ca veti putea vedea bine imaginea de pe monitor indiferent de pozitia din care va uitati, nu este necesar sa stati fix in fata sa.

Ca si conectivitate trebuie sa amintim ca are un port HDMI, un VGA si un DVD-D. Are de asemenea un Jack 3.5 mm ceea ce inseamna ca are difuzoare incorporate, asa ca daca nu aveti nevoie de calitate extrem de mare pe partea de sunet, puteti utiliza boxele din dotarea monitorului. DVI-ul si HDMI sunt de fapt porturi digitale si va permit sa realizati conexiuni cu alte dispozitive externe (calculator, laptop).

Dimensiunile monitorului LED Asus VE228HR sunt de 512.8 mm pe lungime, 385.9 mm inaltime si 201.8 mm grosime. Consuma 21.2 W si cantareste 4.1 kg. Are garantie de 36 de luni iar livrarea se face gratuit prin curierat rapid. Puteti efectua plata la primirea coletului, adica in sistem ramburs. Daca doriti puteti extinde garantia pentru inca un an sau chiar doi ani pentru o diferenta de 10-15%. Insa tot mai multe persoane incep sa-si dea seama ca nu este atat de important sa optezi pentru o garantie extinsa. Asta pentru ca tehnologia avanseaza cu pasi extrem de rapizi, iar acest monitor cu siguranta peste 5 ani va fi disponibil la un pret mult mai mic, daca nu chiar va fi dispaturul de pe piata si inlocuit cu modele mai noi, mai accesibile la pret si pe care cu siguranta vi le veti dori in acel moment. Oricum, decizia va apartie.

In concluzie, putem spune ca monitorul LED de 21.5 inch, Full HD Asus VE228HR are un pret bunicel si merita atentia tuturor celor care cauta un astfel de monitor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:
Video pentru: "Asus VE228HR - monitor LED Full HD de 21.5 inch "
Galerie foto: "Asus VE228HR - monitor LED Full HD de 21.5 inch "

asus ve228hr _2.jpg
asus ve228hr_3.jpg
asus ve228hr_4.jpg
asus ve228hr_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro