Tehno News RO

ASUS VS247NR: Un monitor pentru gusturile voastre


Atunci cand vorbim despre un PC este important ca toate elementele componente ale acestuia sa fie unele de ultima generatie si, pe cat se poate, unele dintre cele mai performante. Acest lucru este valabil, atat pentru ceea ce se afla in interiorul unitatii centrale, cat si in cazul dispozitivelor periferice. Intre aceste dispozitive periferice se afla si monitorul, iar acesta trebuie sa puna in evidenta toate caracteristicile de performanta ale PC-ului, dar si sa va ofere calitatea si experienta video de care aveti nevoie. Daca sunteti in cautarea unui model de monitor, Asus VS247NR s-ar putea sa fie ceea ce cautati.

Monitor LED ASUS VS247NR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


asus vs247nr.jpg

Motivele pentru care acest model de monitor se poate situa in topul preferintelor se pot vedea inca de la analiza atenta a exteriorului acestui model. Acest lucru este dat de designul sau modern, atat in ceea ce tine de ecranul propriu-zis, cat si de suportul cu care este prevazut. Cel mai semnificativ element, si primul care va atrage privirile, insa, va fi ecranul cu care acest model, Asus VS247NR, este prevazut si care are o diagonala de 23.6 inch, suficienti si pentru urmarirea de filme dar si pentru programe grafice sau aplicatii numerice.

Monitor LED ASUS VS247NR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Aceasta diagonala cu siguranta va va ajuta sa va bucurati de o utilizare si de o experienta deosebita, fie ca veti rula un joc de actiune, unul de fotbal sau veti viziona anumite filme pe Internet sau de pe hardul calculatorului. Totusi, pentru a avea o astfel de marime a ecranului, trebuie ca monitorul Asus VS247NR sa aiba si o dimsniune pe masura. Aceasta este de 561.8 x 410.6 x 200 mm dar nu pune foarte multe probleme, intrucat poate fi utilizat in doua variante: cea standard si posibilitatea de a-l suspenda. Aceasta utilizare suspendata presupune fixarea pe un perete cu ajutorul unui suport special de tipul VESA de 100 x 100 mm.

Calitatea imaginilor
Posibilitatea de a privi acest monitor pus in functiune si rularea unor imagini, va face ca achizitia sa fie urmatorul pas pe care sa il faceti. Acesta este dictat de faptul ca, pe langa diagonala monitorul Asus VS247NR, aparatul dispune de tehnologia LED, un format al ecranului de tip Wide, dar si un aspect al imaginii de tipul 16:9. Aceste caracteristici, insa, sunt doar cateva din total si nu neaparat cele mai importante, deoarece calitatea imaginilor si a fisierelor rulate pe acest ecran sunt influentate si de rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli specifica formatului Full HD, dar si de contrastul dinamic de 50000000:1.

Putem continua cu caracteristicile ecranului si in ceea ce tine de rata de refresh a acestui monitor, cu un timp de raspuns de doar 5 ms, precum si o rata de refresh orizontala de 24 – 83 Hz si o rata verticala de 50 – 75 Hz. Nu putem incheia, insa, fara a mentiona si beneficiul adus de unghiul de vizibilitate destul de larg oferit de acesta, mai exact un unghi de 170/160 grade. Toate aceste beneficii nu fac decat ca pretul sa para foarte mic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:
Video pentru: "ASUS VS247NR: Un monitor pentru gusturile voastre"
Galerie foto: "ASUS VS247NR: Un monitor pentru gusturile voastre"

asus vs247nr_2.jpg
asus vs247nr_3.jpg
asus vs247nr_4.jpg
asus vs247nr_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro