Tehno News RO

Asus X302LA-FN076D: un laptop de birou care are calitatea de partea sa


Exista atat de multe tipuri de laptop-uri incat trebuie sa fii destul de sigur pe ceea ce iti doresti pentru a nu fi dezamagit mai tarziu. Asadar, daca vrei sa te joci si sa utilizezi laptop-ul in special acasa, nu este nevoie doar de o configuratie buna, ci si de un ecran cu o diagonala mai mare. In schimb, daca iti doresti sa folosesti dipozitivul la locul de munca si trebuie sa te deplasezi mereu cu el (chiar si cateva etaje), atunci ideal ar fi un model mai mic din toate punctele de vedere.

Asus X302LA-FN076D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


asus x302la-fn076d.jpg

Din fericire, acestea sunt la fel de usor de gasit, iar Asus X302LA-FN076D poate sa fie si el un exemplu foarte bun. Iar in comaparatie cu alte modele din clasa lui, acesta se bucura si de o configuratie mai decenta, care ii permite performante superioare.

Procesor mai bun decat alte modele din aceasta clasa
Desi pe piata exista multe modele cu diagonala de 13.3 inch (atat cat are si acesta), la majoritatea dintre ele producatorii nu au insistat foarte mult pe configuratie, performantele de varf nefiind practic esentiale pentru un model micut. Totusi, Asus X302LA-FN076D are si cateva aspecte mai de calitate in ceea ce priveste dotarile, lucruri care ii imbunatatesc destul de mult viteza si il diferentiaza de alte produse mai ieftine.

Asus X302LA-FN076D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Cel mai important este procesorul, Intel Core i3 cu frecventa de 2.1 GHz care, desi nu cel mai nou si performant, este mai bun decat altele ce sunt montate pe laptop-uri asemanatoare. Si memoria RAM de 4 GB este una buna, dar din pacate faptul ca modelul nu are placa video dedicata ci doar una integrata il face cu adevarat nepotrivit pentru jocuri. Bineinteles, multa lume nu isi cumpara un model de 13.3 inch cu gandul sa se joace, deci totul este ok din acest punct de vedere.

Hard diskul are o capacitate de 500 GB. Pentru a realiza diverse proiecte si a le salva mai apoi pe laptop, acesta este mai mult decat suficient si lasa loc si pentru muzica sau filme daca proprietarul isi doreste. Din pacate, nu exista unitate optica iar camera este doar una VGA, dar acestea sunt lucruri normale pentru un model de dimensiunile acestea. Din fericire, si spre deosebire de alte modele, in ceea ce priveste port-urile si intrarile (adica modalitatile de conectare), Asus X302LA-FN076D are parte de tot ceea ce ii trebuie avand si intrari USB 2.0 si 3.0, dar si VGA sau HDMI.

Asadar, acesta este un model bun, iar faptul ca este mic si usor (doar 1.5 kilograme), il tranforma intr-unul ideal pentru a te insoti atunci cand ai nevoie sa te deplasezi. Daca te afli in cautarea unui laptop doar pentru asa ceva, Asus X302LA-FN076D se apropie chiar de unul de calitate premium si costa mai putin decat acestea. Daca vrei insa mai mult, trebuie si sa cumperi un model mai mare. Cu alte cuvinte, modelul de fata este perfect daca ai de la el asteptarile potrivite si asa nu vei fi dezamagit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Asus X302LA-FN076D: un laptop de birou care are calitatea de partea sa"

asus x302la-fn076d _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro