Tehno News RO

Beko BIM25300XM: cuptor incorporabil rentabil si ca pret si ca performanta


Pentru foarte multa lume, bucataria este ca un al doilea loc de munca,iar nevoia unui ajutor foarte performant este cu atat mai necesara pentru a obtine rezultatele dorite. In ceea ce priveste pregatirea unor retete pe cat de complicate pe atat de gustoase, va propunem un cuptor incorporabil electric multifunctional Beko care sa va ajute in acest proces delicat.

Beko BIM25300XM

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


beko bim25300xm.jpg

Un ajutor in fiecare moment
Aspectul modern vine sa prezinte acest produs ca solutia ideala pentru oricine doreste sa gateasca sau sa pregateasca masa pentru familie sau chiar si pentru o reuniune de familie si pentru orice bucatarie. Caracteristica moderna este data de nuanta neagra in combinatie cu nuanta metalica a manerului si a marginilor superioare si inferioare. Tot pe partea frontala se poate vedea, pe langa aceste nuante, sigla producatorului si panoul de afisaj, dar si butoanele de control al functionarii. Aceste butoane sunt destinate pentru reglarea functionarii si timpului de functionare in ceea ce priveste butonul din stanga, iar reglarea temperaturii se poate face cu ajutorul celui din dreapta. Intre aceste butoane gasim panoul de afisaj pe care putem vedea atat temperatura cat si timpul setat pentru functionare. Un alt avantaj este cel al prezentei unui geam foarte generos prin care se pot observa alimentele care se pregatesc inauntru cu ajutorul sistemului de iluminare de la interior de care dispune.

Beko BIM25300XM

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Privit din perspectiva functionarii acestui cuptor, gasim in primul rand tehnologia gatitului multidimensional care este prezenta in majoritatea aparatelor electrocasnice de gatit moderne. Aceasta va ajuta sa gatiti mai multe feluri de mancare si mai multe tavi in acelasi timp, fara a amesteca aromele prin pornirea elementelor de incalzire dispuse in intreg cuptorul. Datorita acestei tehnologii, cuptorul este prevazut cu un numar de 8 functii printre care cea de decongelare care te va ajuta sa economisesti timpul pe care il petreceai pana acum asteptand ca alimentele congelate sa se dezghete, dar si functia de gatire 3D care este ajutata de prezenta unui ventilator. Pe langa aceste doua functii importante, mai gasim cea de grill cu convectie de aer, cea de incalzire inferioara, dar si cea de convectie aer fierbinte.

Daca in momentul achizitiei unui cuptor sau a unei plite te gandesti si te ingrozesti de momentul in care va trebui sa il intretii, acum poti sa treci peste acest moment mult mai usor intrucat acest produs are o functie de autocuratare catalitica. Datorita acestei functii si a materialelor folosite pentru confectionare, poti sa scapi de acest incovenient major atat in privinta interiorului cuptorului cat si a usii. Avand in vedere atat aceste functii de care dispune, cat si tehnologia moderna acuptorului, putem afirma ca acesta este un bun ajutor de bucatar si garanteaza obtinerea unor rezultate deosebite chiar daca are un pret putin cam piperat.

Chiar daca pretul nu este cel mai mic de pe piata, compensarea lui este data atat de volumul destul de generos de 71 litri, rezultatele pe care le vei obtine, de accesoriile cu care vine precum tava pentru copt sau tava adanca, dar si de consumul destul de bun de 0.88kW/h, specific clasei de eficienta energetica A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Beko BIM25300XM: cuptor incorporabil rentabil si ca pret si ca performanta"

beko bim25300xm _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro