Tehno News RO

Beko DFN28321S: masina de spalat vase ideala


Discutia nu este despre o masina de spalat rufe cum probabil crede majoritatea si despre beneficiile pe care aceasta le poate oferi, ci este despre o masina de spalat vase si ajutorul pe care il poate aduce in bucataria ta. Trebuie sa specificam insa ca vorbim despre un model de masina de spalat vase Beko DFN28321S ce are grija atat de vasele si de asigurarea unei vesele curate oricand si la orice ora, dar in acelasi timp are grija de aspectul bucatariei si de bugetul familiei.

Masina de spalat vase Beko DFN28321S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


beko dfn28321s.jpg

Incepand cu ceea ce conteaza mai mult si anume avantajul financiar pe care il aduce in propria locuinta, acest lucru se vede inclusiv de la achizitia sa la un pret destul de avantajos indiferent daca optati pentru achizitia sa din magazinele de specialitate sau din mediul online. Un al doilea avantaj financiar se datoreaza claselor de eficienta in care se pozitioneaza si aici discutam despre o eficienta energetica specifica clasei A++, a doua ca si eficienta de pe piata, dar si o eficienta specifica clasei A pentru spalare si uscare. Aceste clasificari sunt determinate de consumul pe care il au si vorbim despre un consum aferent programului/ciclului de spalare de 10l apa si un consum anual de 2800l apa si de 262kW. Daca nu este suficient, trebuie sa stiti ca dispune si de un program special care sa va ajute sa faceti economie, programul Eco/Bio ce asigura spalarea si igienizarea vaselor la o temperatura de 50 grade Celsius.

Masina de spalat vase Beko DFN28321S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


O masina nu ar fi ideala daca nu ar fi si eficienta
Al doilea aspect ca si importanta, si anume grija si eficienta spalarii vaselor, incepe cu cel Eco/Bio deja mentionat si care este insotit de programul de spalare a unei masini incarcate pe jumatate, un program intensiv, programul auto, programul de prespalare, iar daca vreti rezultate rapide aveti programul Quick&Clean;. Puteti insa sa spalati si numai pahare, iar programul dedicat acestui lucru este cel de Pahare40 grade Celsius. Toate aceste programe pot spala o cantitate de pana la 13 seturi, iar functionarea este insotita si de o caracteristica a sigurantei ce este realizata in jurul sistemului de control al excesului de apa, al senzorului pentru determinarea nivelului de murdarire, a sistemului ce permite programarea intarziata sau a sistemului de protectie impotriva copiilor. Pe langa siguranta si eficienta utilizarii, masina de spalat vase Beko iti poate aduce si o utilizare ce nu afecteaza linistea locuintei tale deoarecein timpul functionarii nu produce un zgomot mai mare de 43dB.

Ultima categorie a ramas cea a integrarii in aspectul bucatariei tale sau a locuintei in general si care tine de modul in care acest produs electrocasnic este realizat. Designul sau exterior cuprinde nuanta argintie a sa care ii ofera un aspect elegant, dar si un panou de control al functionarii de unde puteti selecta programul dorit care, insa, o sa va arate si timpul ramas din programul selectat. Trebuie insa sa tineti cont si de aspectul dimensiunii pe care o are si de spatiul pe care il necesita pentru montare, iar aici vorbim despre un gabarit de 85 x 59 x 60cm.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Beko DFN28321S: masina de spalat vase ideala"

beko dfn28321s _2.jpg
beko dfn28321s _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro