Tehno News RO

Beko RCNA400E20ZX: combina frigorifica cu o capacitate foarte rezonabila


Pastrarea alimentelor in deplina siguranta presupune existenta unei aparaturi electrocasnice care sa te ajute in acest sens, iar cel mai bun exemplu al unui astfel de produs este o combina frigorifica. Motivele pentru care poti apela la o combina frigorifica pot fi mai multe, fie cea veche nu mai corespunde functional, fie este un model mai vechi care nu ofera un spatiu suficient. Indiferent de motiv, poti sa apelezi cu incredere la combina frigorifica Beko RCNA400 de 354 litri.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


beko rcna400e20zx.jpg

Aspectul acestei combine frigorifice este dominat de nuanta sa argintie si de materialul inoxului antiamprenta care o face potrivita in orice locuinta si mai ales in orice bucatarie. Cu o dimensiune de 201 x 59.5 x 65cm, poti opta pentru o montare foarte usoara a acestei combine in bucataria ta si in designul pe care aceasta il are, ba mai mult, daca spatiul pe care il ai la dispozitie nu iti da voie sa utilizezi aceasta combinacu deschiderea usilor standard spre dreapta poti sa schimbi acest lucru, intrucat dispune de usi reversibile.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Deschizand aceste usi, vei observa ca la interior vei avea la dispozitie un spatiu foarte mare de 354 litri volum net care este impartit in cel de 257litri volum net al frigiderului si de 97 litri volum net al congelatorului. In partea de sus, unde avem frigiderul, mai avem la dispozitie si 3 rafturi din sticla care pot fi pozitionate astfel incat sa depozitezi toate recipientele necesare, dar si un compartiment special pentru fructe sau legume si unul pentru branzeturi, dar si un suport special pentru sticle ce te ajuta sa ai mereu o bautura rece in zilele calde de vara. Pe usa acestui frigider, la interior, avem inca patru suporturi pozitionate tot pentru a-ti da voie sa pastrezi recipiente de dimensiuni diferite, iar la exterior avem panoul de afisaj si control al racirii celor doua compartimente. Congelatorul dispune si el de trei compartimente de dimensiuni diferite in care poti pastra chiar si unele recipiente sau pachete mai voluminoase.

O functionare fara probleme
Principalul avantaj din punct de vedere functional este dat de prezenta sistemului Active Dual Cooling care va asigura, pe langa o viteza de racire cu 20% mai rapida, si o perioada mai mare de pastrare a alimentelor. Acest sistem este valabil mai ales datorita tehnologiei NO Frost integral de care dispune combina frigorifica si care, pe langa aceasta tehnologie, dispune si de sisteme de siguranta a pastrarii alimentelor datorita prezentei unei garnituri cu proprietati antibacteriene, dar si a functiei de ionizare care neutralizeaza atat bacteriile cat si microorganismele ce se pot dezvolta in mediul umed si racoros din interior.

Cu un pret destul de avantajos, trebuie insa sa stii ca vei beneficia si de o atentie acordata consumului energetic si depasirii anumitor momente fara energie electrica. In cazul frigiderului, acesta poate rezista fara curent pana la 20 de ore, iar congelatorul are capacitatea de a congela o cantitate de 5kg in 24 de ore. Daca este insa sa ne referim doar la consum, aceasta are un consum anual de 346 kWh, combina clasificandu-se in clasa energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Beko RCNA400E20ZX: combina frigorifica cu o capacitate foarte rezonabila"

beko rcna400e20zx _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro