Tehno News RO

Beko RCNA400E21DZX: combina frigorifica cu aspect modern


Exista numeroase situatii in care poate frigiderul tau nu este destul de incapator sau in care acesta cauzeaza un disconfort major, atat in materie de functionare cat si de intretinere. Daca vrei sa schimbi acest produs poate mai vechi sau care nu este suficient de mare, iti propunem o varianta pe cat de avantajoasa pe atat de moderna. Aceasta propunere se materializeaza prin combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E21DZX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


beko rcna400e21dzx.jpg

Necesara, dar si incapatoare
Incadrarea acestei combine in bucatarie nu ar trebui sa fie o problema legata de aspect, ci mai degraba o problema legata de dimensiune. Aspectul destul de elegant datorita nuantei metalice, formei cu un contur bine definit si a prezentei celor doua manere verticale este unul care se potriveste oricarui mod de organizare al bucatariei. Pe langa aspect veimai beneficia si de o caracteristica a performantei data de prezenta panoului digital de afisaj si reglaj al temperaturii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice, dar si de dispenserul de apa. Daca este insa sa ne referim la dimensiunea impunatoare pe care aceasta o are, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de un spatiu de 201 x 59.5 x 65cm care poate fi de asa maniera incat sa permita deschiderea standard spre dreapta a usilor sau sa profiti de reversibilitatea usilor si sa le faci sa se deschida spre stanga.

Combina Frigorifica Beko RCNA400E21DZX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Aceasta dimensiune iti aduce un volum de pastrare a alimentelor pe masura si vom avea un volum brut total de 400 litri si un volum net total de 344litri care este repartizat intr-un volum net al congelatorului de 97 litri si de 247 litri pentru frigider. In acest mod poti sta linistit ca poti avea mereu la indemana alimentele de care ai nevoie pentru a pregati orice reteta. Daca este insa sa aruncam o privire mai amanuntita la interior, vei observa ca frigiderul este compartimentat cu ajutorul a trei rafturi din sticla, a patru suporturi cu inaltimi variabile dispuse pe usa, dar si a suportului special pentru sticle sau oua. Tot lainteriorul frigiderului vei mai gasi un compartiment special pentru legume si fructe care te ajuta sa ai mereu un fruct proaspat in aceste zile de vara. Compartimentarea congelatorului este insa realizata cu ajutorula trei compartimente de dimensiuni diferite.

Pentru a beneficia de preparate sigure din punct de vedere al conditiilor de pastrare, trebuie sa stiti ca Beko RCNA400E21DZX are functii ce permit acest lucru. Este vorba desistemul antibacterian cenu permite dezvoltarea bacteriilor, mai ales ca in frigider avem un mediu umed si racoros, propice acestuilucru. Pe de alta parte aveti la dispozitie filtru impotriva mirosurior, functia ionizare IonGuard, dar si cele doua functii de super-racire si super-congelare. Mai dispune de sistem de racire No Frost integral, compartiment EverFresh si un compartiment special 0 grade Celsius.

Daca va hotarati sa achizitionati aceasta combina frigorifica, o sa stati linistiti pentru eventualele facturi marite la curent deoarece se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, cu un consum energetic anual de 345 kWh. De asemenea, are o autonomie fara energie electrica de 20 ore si un nivel de zgomot de 43 dB, deci este un electrocasnic silentios. Mai ramane doar sa luati decizia finala, mai ales ca are un pret foarte bun pentru specificatiile tehnice si functiile ce le ofera.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Beko RCNA400E21DZX: combina frigorifica cu aspect modern"

beko rcna400e21dzx _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro