Tehno News RO

Beko RCNE520E20DZX: Noua ta combina frigorifica de la Beko


O combina frigorifica este foarte usor adaptabila in orice bucatarie. Deoarece exista foarte multe modele disponibile pe piata, alegerea unui astfel de produs poate parea un lucru destul de greu, insa alegerea se poate simplifica daca acorzi atentie unor detalii, ca spatiul interior, consumul de energie ce trebuie sa fie cat mai mic, sistemul de racire si dotari speciale.

Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


beko rcne520e20dzx.jpg

Modelul Beko RCNE520E20DZX este cautat de catre persoanele interesate de o combina frigorifica moderna, economica si cu un design interesant. Intr-adevar, primul lucru care se remarca la acest produs este exteriorul compact si sobru, care aduce aminte de design-ul unui seif. Acesta include posibilitatea de a controla digital aparatul, astfel, prin afisajul electronic, putandu-se seta temperatura interioara din compartimentele pentru racitor si congelator, dar si modul de functionare pe care il doriti activat. In centrul aparatului se afla un dispenser pentru apa.

Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


Dimensiunile produsului sunt de 192 x 70.4 x 70.1 cm (I x L x A). Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX are un volum net total de 450 litri, din care congelatorului revin 124 litri, iar frigiderului 326 litri. Volumul sau brut total este de 475 litri.

Functii si specificatii
Aparatul include un compartiment special, denumit Ever Fresh + care are scopul de a reduce din nivelul de ofilire al verdeturilor, pastrand legumele proaspete un timp mai lung. In compartiment nivelul umiditatii din interior este reglat, datorita design-ului si curentilor de aer interiori, reducand considerabil puterea de ofilire a produselor, prelungind durata acestora de conservare cu pana la trei ori mai mult decat ar face-o un frigider obisnuit.

Conform Uniunii Europene, fiecare aparat electrocasnic trebuie inclus intr-o scala de la A la G din punctul de vedere al eficientei energetice disponibile, in timp ce A inseamna ca produsul consuma foarte putin, iar G inseamna ca inregistreaza un consum foarte mare. Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX a fost inclusa de catre specialisti in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca are un consum cu 24% mai putin decat clasa anterioara, A. Intr-un an, acest model consuma 403 kWh.

Cu ajutorul sistemelor Active Dual Cooling si No Frost, tehnologia Neo Frost poate sa asigure conditiile cele mai bune pentru conservarea alimentelor. Atat fructele, cat si legumele raman ca si cum ar fi fost culese recent, datorita prezentei unor sisteme separate de racire in compartimentele respective. De asemenea, igiena in interior este mentinuta datorita unor proprietati anti-bacteriene care se afla aici.

Tot in categoria sanitara intra si prezenta filtrului anti-miros. Datorita filtrului activ de carbon, mirosurile neplacute si nedorite sunt eliminate din frigider cu usurinta, acest lucru ducand si el la scaderea riscului de aparitie a bacteriilor. Datorita functiei de ionizare, bacteriile si microorganismele care produc mirosuri neplacute sunt neutralizate. In acest fel se mentine curat aerul din interiorului combinei, iar alimentele rezista mai mult timp.

Un plus interesant pentru achizitionarea modelului Beko RCNE520E20DZX este functia Buzzer, care are rolul de a produce un sunet distinctiv atunci cand usa frigiderului ramane din greseala deschisa pentru o perioada mai lunga de un minut.

Prin urmare vorbim despre un electrocasnic cu volum util mare, bine dotat la nivelul specificatiilor tehnice si un consum acceptabil. Iar toate acestea sunt disponibile la un pret acceptabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:Galerie foto: "Beko RCNE520E20DZX: Noua ta combina frigorifica de la Beko"

beko rcne520e20dzx_2.jpg
beko rcne520e20dzx_3.jpg
beko rcne520e20dzx_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro