Tehno News RO

Blender Kuvings SV-500EPR: sanatate la pahar


Stilul culinar poate fi specific fiecaruia dintre noi, si mai mult decat atat poate fi unul marcat de anumite alimente sau preparate sau poate de moduri de preparare a acestor alimente, insa tot ceea ce conteaza este pana la urma sanatatea.

Legat de ceea ce alegeti ca si alimente pentru voi si pentru familia voastra exista numeroase idei conform carora acestea trebuie mancate si servite cu o prelucrare minima din punct de vedere termic, dar in acelasi timp trebuie sa vedeti si ceea ce cumparati. Poate fi vorba astfel de alegerea unor fructe si legume sau poate un amestec, dar poate fi vorba si de servirea lor sub forma de salate, supe creme si de ce nu si sucur,i dar la fel de simplu poate fi vorba si despre alegerea Kuvings SV-500EPR.

Blender Kuvings SV-500EPR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


kuvings sv-500epr.jpg

Alegerea unui blender este legata dupa cum spuneam de partea de gatire si de pregatire a unor alimente sau preparate, dar pentru cei care sunt fani ai unui stil bazat pe produse vegetale un astfel de model poate fi el insusi un stil de viata.

Fie ca sunteti fani ai sportului si trebuie sa aveti grija ce mancati sau ca trebuie sa urmati un regim sau o dieta, un blender Kuvings SV-500EPR poate fi elementul avantajos atat pentru pregatirea unui fel principal cat si a unui desert.

Puteti astfel sa va ajutati de functionarea acestui model atat pentru pregatirea unui piure, a unei supe creme sau poate a unui desert, insa beneficiile sunt insotite si de un pret de achizitie ce poate parea putin cam mare pentru unele persoane.

Blender Kuvings SV-500EPR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si nu doar
Dupa cum spuneam, nu doar bauturile pot fi pregatite cu Kuvings SV-500EPR si nu doar adultii pot beneficia de prezenta si functionarea sa intrucat si copii pot fi beneficiari ai acestuia. Ceea ce trebuie sa vedeti este partea de functionare, si anume faptul ca este un blender cu o mixare in vid, iar eficienta si modul de mixare mai este dat si de puterea de 1500 W, ceea ce asigura cu siguranta obtinerea unui amestec foarte fin si omogen. Exista unele limitari care tin de utilizarea acestui model iar asta datorita faptului ca are o capacitate de 1.9l, insa nu este deloc putin daca este sa ne comparam cu alte modele.

Mai sunt lucruri ce pot spune multe despre alegerea sau utilizarea blenderului acestuia si veti putea sa alegeti utilizarea uneia dintre cele 10 trepte de viteze, dar si o functie Turbo Boost daca doriti. Pentru o utilizare in siguranta, ceea ce va conta este faptul ca este prevazut cu un sistem anti-alunecare dar si un panou de control ce permite sa faceti asta foarte usor si fara probleme si va ofera acces la toate functiile sale. Pe lista de functii se afla insa cea de maruntire, functia de amortizare a zgomotului in timpul functionarii dar si functia automata de vidare ce poate fi insotita si de cea de mixare, iar daca nu vreti sa il utilizati spatiul minim de care are nevoie este de 216 x 240 x 443 mm.

Vezi Ofertele si Reducerile la Blendere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Blender Kuvings SV-500EPR: sanatate la pahar"

kuvings sv-500epr_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro