Tehno News RO

Blender Panasonic MX-ZX1800SXE: o noua bucatarie


Hranirea este una dintre elementele de baza ale fiecarei persoane, si ceea ce puteti face este sa va ajutati de prezenta unor produse electrocasnice pe care sa le utilizati in avantajul vostru, si mai mult decat atat care sa va ajute in a obtine o alimentatie cu totul echilibrata si sanatoasa. In toate cazurile sau mai bune spus in toate tipurile de retete pe care doriti sa le pregatiti aveti posibilitatea de a da si peste nevoia unui blender, iar daca este vorba despre o bautura sau poate despre un desert un astfel de produs electrocasnic poate fi foarte cautat.

Etapa de cautarea poate oferi insa unele produse de o valoare si utilitate medie, dar puteti sa obtineti si unele modele si produse care sunt din gama de varf sau dintr-o gama moderna si foarte performanta precum Panasonic MX-ZX1800SXE.

Blender Panasonic MX-ZX1800SXE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


panasonic mx-zx1800sxe.jpg

Daca ati ales deja un astfel de produs si daca pretul de achizitie pe care il are nu este un mare deranj pentru voi aveti si posibilitatea de a vedea ceea ce are de oferit, si putem incepe cu partea in care va fi asezat in bucatarie si ii va oferi acesteia un aer modern. Pentru asta Panasonic MX-ZX1800SXE aduce partea de motor de culoare neagra dar si un recipient destul de incapator si care poate fi tinut si la frigider pentru a va ajuta in obtinerea unor bauturi foarte reci, mai ales ca sunt indispensabile pe timpul verii. Pentru utilizare si pentru partea de pozitionare in bucatarie veti avea dimensiunea sa de 220 x 240 x 447 mm, greutatea de 6.3 kg dar si lungimea cablului de 1.9m pentru partea de pozitionare fata de sursa de alimentare electrica.

Blender Panasonic MX-ZX1800SXE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Un nou stil de alimentatie
Cu siguranta nu toata lumea va alege sa utilizeze un blender dar prezenta unui model Panasonic MX-ZX1800SXE va poate ajuta sa obtineti un stil alimentar cu totul special si mai mult sa puteti sa va pregatiti numeroase bauturi sau shake-uri pline de vitamine. Atat timp cat aveti unele fructe proaspete, si de ce nu legume, acest model va poate ajuta sa le transformati si sa le maruntiti foarte usor cu ajutorului unui motor de 1200W dar si a unei lame realizata din inox. Despre durabilitate si utilizare de incredere putem discuta atat din modul de realizare al motorului, a puterii acestuia, a lamei dar si de faptul ca bolul este realizat dintr-un material precum Tritanul fara BPA.

Tot acest bol va poate conditiona si in privinta capacitatii pe care o are si care este de 1.8 l, ceea ce este suficient pentru ca mai multe persoane sa se bucure de astfel de preparate. Nivelul de maruntire sau modul de preparare pe care il puteti alege pentru Panasonic MX-ZX1800SXE poate fi conditionat insa si de functiile pe care le prezinta, si care incep cu cea de maruntire si poate continua cu o functie Turbo/ Pulse. Cum vara este cu siguranta nevoie ca majoritatea produselor, fie ca sunt de baut sau poate deserturi, sa fie reci si pentru asta aveti posibilitatea de utiliza si o functie de zdrobire cu gheata, insa tot control se va face de la panoul de tip touch.

Vezi Ofertele si Reducerile la Blendere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Blender Panasonic MX-ZX1800SXE: o noua bucatarie"




Galerie foto: "Blender Panasonic MX-ZX1800SXE: o noua bucatarie"

panasonic mx-zx1800sxe_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro