Tehno News RO

Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00: Sanatatea este cea mai buna calitate


Fiecare isi doreste sa fie sanatos, atat el cat si cei din preajma lui, dar aceasta nu se poate obtine pur si simplu, ci trebuie avut in vedere si modul sau stilul de viata pe care il aveti, si ceea ce faceti pentru a avea o astfel de stare. Pentru aceste beneficii trebuie, in primul rand, sa apelati la realizarea si constituirea unui stil de alimentatie sanatos, si care va poate ajuta sa aveti mereu energie, dar si sa fiti protejati de unii virusi sau microbi. Ceea ce va poate ajuta in acest sens este blenderul Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00 care cu siguranta va poate ajuta sa obtineti preparate bogate in vitamine.

Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 august 2019


philips viva collection problend 5 hr2166.jpg

Modul in care veti putea folosi acest blender este legat, in primul rand, de posibilitatea de a apela la utilizarea sa pentru a pregati un suc proaspat din fructe si legume, dar si atunci cand aveti nevoie sa faceti o supa crema. Acest lucru nu il limiteaza doar la un anumit tip de utilizare sau la anumiti utilizatori, intrucat de la bebelusi pana la cei varstnici pot profita de beneficiile acestui model, iar pregatirea unei bauturi sau a unei mancaruri hranitoare naturale si pline de vitamine si minerale este foarte usoara.

Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 august 2019


Adus in bucatria voastra, acest blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00, nu se va limita doar la o utilizare simpla, ci va insufleti si energiza intreg spatiul in care va fi instalat, mai ales ca poate foarte usor sa fie utilizat chiar si la birou sau la locul de munca unde aveti spatiul pentru servirea mesei sau pregatirea cafelei. Nici spatiul de care are nevoie pentru a fi instalat nu este mai mare decat cel pe care il necesita un filtru sau un espressor de cafea, dar beneficiile pot fi cu siguranta mai multe.

Utilizare la indemana oricui
Partea functionala a acestui model, care va face ca preparatele pe care le veti face sa fie pline de vitamine si minerale, este legata in primul rand de puterea de 600 w pe care acesta o are, si care va face ca toate fructele sa fie foarte bine maruntite, dar in acelasi timp sa isi pastreze proprietatile. Nici vasul, care este realizat dintr-un plastic foarte rezistent si pe care acest blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00 il are, nu se lasa mai prejos, mai ales ca are o capacitate de 1.5 l.

In ceea ce tine de gama de utilizari, veti mai avea la dispozitie pe langa cea de tocator, si o rasnita, dar si un filtru cu ajutorul caruia veti putea obtine un suc limpede si gata pentru a fi servit. Pentru aceste utilizari veti mai avea si posibilitatea de a seta una dintre cele 2 trepte de viteza pe care Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00 le are sau functiaTurbo/Pulse. Toate accesoriile cu care este prevazut va vor mai aduce si avantajul de a putea fi spalate in masina de spalat vase, iar in privinta lamelor acestea sunt realizate dintr-un inox de foarte buna calitate. Puse toate beneficiile si utilizarile in comparatie cu pretul de achizitie, veti vedea foarte usor ca prezenta acestui model va poate inbunatati starea de sanatate, dar nu si cea a bugetului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Blendere

valabile astazi, 26 august 2019 la:Galerie foto: "Blender Philips Viva Collection Problend 5 HR2166/00: Sanatatea este cea mai buna calitate"

philips viva collection problend 5 hr2166_2.jpg
philips viva collection problend 5 hr2166_3.jpg
philips viva collection problend 5 hr2166_4.jpg
philips viva collection problend 5 hr2166_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro