Tehno News RO

Bosch HBG635NS1: gateste ceva nou


Asa cum de multe ori ne-au obisnuit cei de la Bosch, si de aceasta data ne aduc in fata un cuptor incorporabil multifunctional care o sa va ajute sa gatiti orice reteta aveti in minte. Chiar daca multe persoane nu considera un cuptor ca fiind necesar si aleg spre exemplu aragazul, acestea uita de beneficiile unui cuptor electric si de functiile si optiunile pe care le ofera. Astfel, daca va numarati printre cei care vor ca fiecare reteta sa fie un real succes, atunci cuptorul incorporabil Bosch HBG635NS1 reprezinta o alegere foarte buna, chiar si atunci cand nu ati mai incercat unele retete.

Cuptor incorporabil Bosch HBG635NS1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


bosch hbg635ns1.jpg

In ceea ce priveste designul, Bosch HBG635NS1 este cu adevarat impresionant, va da un aer mai mult decat modern bucatariei, un aer futurist pe masura preparatelor dumneavoastra. Cu dmensiuni de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm si o greutate de 36 kg, trebuie sa ii asigurati un suport de mobilier potrivit. Tot ceea ce o sa se vada este fatada cuptorului de culoare inox. Impresionant va fi afisajul LCD si controlul electronic al cuptorului ce ofera avantaje atat in privinta facilitatii utilizarii cat si in exactitatea programelor alese. Asadar, veti putea alege oricare functie cu ajutorul afisajului ce are atat caracteristica TFT cat si touch control.

Cuptor incorporabil Bosch HBG635NS1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Modern, dar si economic
Acest cuptor electric si incorporabil are un consum de energie de 0.87 kW/h si o putere de 3650 W, deci consumul sau este mic fata de predecesoarele sale, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+. In ceea ce priveste alimentarea, este caracterizat de 220-240/50-60 V/Hz si vine echipat cu un cordon de alimentare de 1.2 m. In ceea ce priveste functiile oferite, veti putea alege intre un numar de 13 functii. Aveti program special pentru a pregati pizza, functii precum grill cu convectie aer, grill cu suprafata mare si cu suprafata mica in functie de ceea ce pregatiti la cuptor, dar si functia de mentinere cald daca cineva intarzie la masa si doriti sa il asteptati cu mancarea calda.Mai beneficiati de incalzire rapida, functie de decongelare si incalzire superioara si inferioara.

O alta functie este Hotair Eco ce ajuta la economisirea energiei in timp ce gatiti datorita canalizarii inteligente a caldurii, utilizarea materialelor speciale la constructia cuptorului si izolatia acestuia. Acest lucru mai este datorat si distributiei uniforme a caldurii datorita functiei convectie aer 4D. Mai beneficiati de o descchidere si o inchidere usoara a usii de la cuptor datorita sistemelor Soft Open si Soft Close. Curatarea acestui aparat va fi deosebit de usoara intrucat are caracteristica functia EcoClean. Ca si accesorii, este echipat cu un gratar combi, suporturi telescopice si doua tavi, una de copt emailata si o tava universala. Acestea doua sunt potrivite pentru mai multe feluri de mancare, de la prajituri pana la pulpe de pui la cuptor.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati cuptorul incorporabil Bosch HBG635NS1,sa stiti ca nu veti regreta. Caracteristicile, functiile deosebite si controlul electronic va vor ajuta la prepararea celor mai bune feluri de mancare. Pretul vi se poate parea ridicat, dar trebuie sa va ganditi cata tehnologie ii estecaracteristica si mai ales ca are si ventilator pentru o racire imediata dupa utilizare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Bosch HBG635NS1: gateste ceva nou"

bosch hbg635ns1 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro