Tehno News RO

Bosch HGA345150E: Aragaz din inox si cuptor pe gaz


Va place sa mancati pui la rotisor? Atunci ar fi pacat sa nu puneti mana pe un aragaz echipat cu aceasta optiune. Acum este mai simplu ca oricand. Daca nu stiati inca, au aparut multe echipamente de gatit ce includ si rotisorul pe lista functiilor.

Aragaz Bosch HGA345150E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


bosch hga345150e.jpg

Bosch HGA345150E este un astfel de aragaz cu plita si cuptor incorporat. Face parte din clasa de eficienta A, functioneaza cu gaz si are patru arzatoare. Arzatorul cel mare are o putere de 3 kW, cel mic de 1 kW, iar cele doua medii au 1.7 kW.

Aragaz Bosch HGA345150E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Materialul din care este conceput este inoxul, iar acesta arata mult mai bine si rafinat decat vechiul aragaz alb. Se murdareste mai greu caci petele nu sunt atat de usor vizibile cum sunt pe o suprafata alba si, in plus, se curata usor. Pe plita de deasupra gasim un arzator mai mare si unul mai mic in partea frontala, si inca doua arzatoare in partea din spate. Acestea sunt acoperite de doua gratare lungi ce sustin foarte bine vasele de gatit. Aragazul are un capac din sticla prin care se pot vedea arzatoarele dar care le protejeaza pe acestea de murdarie si praf, mai ales daca nu utilizati aragazul o anumita perioada de timp.

Usor de gestionat
Panoul de control al Bosch HGA345150E se afla imediat in fata utilizatorului. Vorbim despre 6 butoane rotative + un display care se afla in centrul lor. Daca patru dintre butoane actioneaza cele patru arzatoare, cele doua butoane de langa display sunt dedicate setarii cuptorului. Toate butoanele au deasupra o pictograma intuitiva ce va ajuta sa identificati rapid comanda pe care trebuie sa o faceti.

Acesta functioneaza si el tot pe baza de gaz. Are o capacitate mare de 71 de litri, astfel ca puteti gati cantitati mari de mancare sau puteti prepara doua sau chiar trei feluri de mancare in acelasi timp. Cuptorul include si un Timer, ce va permite sa setati timpul pentru gatire si sa iesiti din bucatarie. Cand ajunge la zero, cuptorul se va stinge automat. Pentru a seta timpul de gatire folositi butoanele speciale si display-ul larg din mijloc.

Inca un lucru util pe care il gasim in zona cuptorului este un sistem de iluminare interioara. Acesta va permite sa vedeti mult mai bine care este starea preparatului fara a fi nevoie sa-l scoateti afara, sa-i schimbati atat de rapid temperatura, lucru ce ar putea duce la rezultate nedorite (de exemplu, aluatul se poate lasa si nu va mai arata pufos).

Un dezavantaj pe care il gasesc acestui aragaz Bosch HGA345150E este faptul ca nu are curatare catalitica. Cu toate acestea, este un produs modern ce va usura viata viitorului cumparator si-l va determina pe acesta sa gateasca din ce in ce mai bine.

Exista cateva accesorii pe care cumparatorul le va gasi in colet. Este vorba despre un gratar pentru cuptor, un sertar inferior pentru vase si trei tavi de copt (una universala, una emailata de care nu se prinde mancarea si una din aluminiu).

In ceea ce priveste dimeniunea aragazului Bosch HGA345150E, acesta masora 85 cm latime, 60 cm lungime si 60 cm pe adancime.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Bosch HGA345150E: Aragaz din inox si cuptor pe gaz"

bosch hga345150e_2.jpg
bosch hga345150e_4.jpg
bosch hga345150e_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro