Tehno News RO

Bosch KGF56PI40: o combina mai mult decat generoasa


Combina frigorifica Bosch KGF56PI40 – iata o combina care isi merita fiecare ban. Si nu vorbesc despre un model mediocru, ci despre un exemplar care iese in evidenta printr-o serie de specificatii tehnice pe care nu le veti gasi la alte tipuri.

Combina frigorifica Bosch KGF56PI40

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


bosch kgf56pi40.jpg

Dimensiunea este avantajul sau principal. Cu siguranta este o combina proiectata special pentru familiile cu multi membri, pentru asociatii sau grupuri care lucreaza impreuna si au nevoie sa-si pastreze multe alimente la rece. Combina are nu mai putin de 480 litri, ceea ce este impresionant daca ne gandim ca majoritatea combinelor de pe piata au in jur de 300 - 350 litri. Inaltimea este de 193 cm. Va intereseaza cum sunt impartiti cei 480 litri? Ei bine, capacitatea frigiderului este de 375 litri, iar cea a congelatorului de 105 litri.

Combina frigorifica Bosch KGF56PI40

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Ceea ce mi se pare extraordinar la aceasta combina este faptul ca, desi are o capacitate atat de mare, consumul sau este foarte mic. Anual veti consuma aproape 216 kWh, ceea ce este extrem de putin (faceti un calcul lunar si veti vedea ca vorbim aici despre sume mici). Acesta este si motivul pentru care regasim aceasta combina in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna.

Combina frigorifica Bosch KGF56PI40 dispune de un afisaj LED si nu are dozator la exterior asa cum m-as fi asteptat. Dar acest lucru este minor si nu i-ar fi crescut prea mult valoarea. Din contra, spatiul din frigider este mult mai bine compartimentat. La exterior este fabricat din inox de culoare argintie. Pe frigider se observa un afisaj LED care ofera informatii importante despre temperatura din frigider. Cunoscand aceste detalii, veti putea face reglaje rapid, fara sa deschideti usa.

Nici interiorul nu lasa de dorit
Dar sa vedem cum arata pe interior. Congelatorul este in partea inferioara si este format din doua zone mari. Nu exista niciun raft pe usa, lucru care mi s-ar fi parut util pentru depozitarea unor alimente cu volum mic, dar, avand in vedere capacitatea enorma a combinei, nu cred ca acesta este intr-adevar un dezavantaj. Cat despre frigider, aici gasim 3 rafturi fabricate din sticla. Puteti vedea usor prin ele astfel incat veti gasi rapid ceea ce aveti nevoie. In acest sens, va fi util si sistemul de iluminare interioara. Asezati pe rafturi alimente si recipiente cu mancare (oale, vase) fara teama ca acestea ar putea ceda sub o greutate prea mare. Sticla este extrem de rezistenta.

Lucrurile frumoase continua si descoperim mai departe ca acest model, Bosch KGF56PI40, este dotat cu sistem de dezghetare No Frost, atat pentru congelator, cat si pentru frigider. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu dezghetarea periodica si anevoioasa a echipamentului. Totul se intampla firesc, in mod automat, si in cele mai bune conditii.

Chiar daca usa se deschide spre dreapta, in cazul in care spatiul dumneavoastra va impune acest lucru, veti putea schimba cu usurinta directia de deschidere spre stanga. Exista cateva functii care merita mentionate: vorbim in primul rand despre functia Eco ce va permite sa faceti economii de energie, functia vacanta pe care o puteti selecta cand plecati in concediu, super-racire - utila cand aveti o cantitate mai mare de alimente si le doriti la temperatura rece intr-un timp scurt. Nu lipseste filtrul special impotriva mirosurilor neplacute, precum si un sistem antibacterian competitiv.

Am spus la inceput ca nu vorbim despre o combina mediocra sau comuna, prin urmare cred ca va asteptati la un pret pe masura. Insa, cu siguranta, combina frigorifica Bosch KGF56PI40 isi merita fiecare banut.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Bosch KGF56PI40: o combina mai mult decat generoasa"

bosch kgf56pi40_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro