Tehno News RO

Bosch KUL15A65: Frigiderul incorporabil cu o usa


Daca ai nevoie de un frigider mai mic, pentru 1-2 persoane, si iti doresti un model performant care sa iti ofere si posibilitatea de incorporare, Bosch KUL15A65 este o optiune mai mult decat potrivita. Frigiderul are o singura usa, dimensiuni reduse gandite pentru incorporare si dotari frigorifice atractive, meritandu-si locul in bucataria ta. Germanii de la Bosch stiu intotdeauna sa raspunda cerintelor clientilor.

Frigider incorporabil Bosch KUL15A65

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


bosch kul15a65_2.jpg

Bosch KUL15A65 are dimensiunile de 82 x 60 x 55 cm. Carcasa acestuia este foarte simpla, fiind alba si fara elemente decorative, lucru de altfel de inteles din moment ce urmeaza sa fie incorporata. Usa vine cu deschiderea fixata spre dreapta, dar are balamale reversibile si se poate regla pentru a fi deschisa in cealalta directie. Pentru protejarea alimentelor si evitarea risipei de energie usa este prevazuta cu un sistem de inchidere lenta automata. In cazul in care este uitata deschisa la un unghi de maxim 20, aceasta se va inchide singura.

Frigider incorporabil Bosch KUL15A65

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Frigider mic, dar incapator
In ciuda dimensiunilor sale foarte reduse, frigiderul are o capacitate de depozitare foarte buna. In acelasi timp, acesta este dotat cu un sertar pentru congelator, lucru foarte util.

Frigiderul are un volum total de 125 de litri. Volumul este impartit intre 110 litri pentru frigiderul propriu-zis si 15 litri pentru congelator.

Frigiderul este prevazut cu 2 rafturi din sticla securizata, care sunt reglabile pe inaltime. Compartimentul pentru fructe si legume este foarte generos si este alcatuit dintr-un plastic rezistent. Compartimentul este dotat cu un sistem special care protejeaza fructele si legumele de condens, mentinandu-le proaspete pentru mai mult timp. Vei gasi pe usa si 3 suporturi utile pentru depozitarea sticlelor si borcanelor. Frigiderul este dotat cu un sistem automat pentru dezghetare, insemnand ca va opri formarea de gheata si nu va trebui sa il decongelezi manual.

Congelatorul are o capacitate de congelare de 2 kg/24 de ore. Usa acestuia ofera o izolare foarte buna fata de restul frigiderului. Congelatorul nu beneficiaza si el de un sistem automat pentru dezghetare, fiind nevoie sa il dezgheti tu de cateva ori pe an.

Consumul reprezinta unul dintre punctele forte ale frigiderului Bosch KUL15A65, acesta incadrandu-se in clasa A++, avand un consum foarte mic de energie. Valoarea anuala este de doar 140 kWh.

Aparatul Bosch KUL15A65 functioneaza pe baza unui compresor si se incadreaza in clasa climatica SN-ST. Autonomia fara curent este de 12 ore, timp in care alimentele vor fi pastrate in aceleasi conditii ca si cum frigiderul ar fi conectat la curent.

Modelul este de asemenea silentios, avand un nivel de zgomot de doar 38 dB
Bosch KUL15A65 are un pret nu tocmai accesibil, dar care este foarte bine sustinut de dotarile din spate. Frigiderul incorporabil ofera un avantaj enorm pe partea eficientei energetice, avand un consum extrem de redus. Apoi, acesta beneficiaza de materiale de calitate superioara, iar dotarile sale se completeaza foarte bine unele pe celelalte, astfel incat alimentele sa fie pastrate in cele mai bune conditii si sa isi pastreze prospetimea pentru mai mult timp. Dimensiunile reduse fac frigiderul potrivit atat pentru locuintele cu un numar mic de persoane, cat si pentru casele de vacanta, acolo unde nu este nevoie de depozitarea unor cantitati foarte mari de alimente.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Bosch KUL15A65: Frigiderul incorporabil cu o usa"

bosch kul15a65_3.jpg
bosch kul15a65.jpg
bosch kul15a65_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro