Tehno News RO

Bosch SMS40E32EU: O masina de spalat vase pentru tine


Dupa o masa copioasa in familie sau alaturi de prieteni, ne-am dori sa fie altcineva care sa se ocupe de spalatul si uscatul vaselor, iar noi sa uitam de acest aspect stanjenitor, sa ne relaxam alaturi de familie sau de invitati. Totusi, asta nu se intampla si astfel noi suntem nevoiti sa ramanem in bucatarie si sa le spalam, altfel vom avea mai mult de munca mai tarziu. Pentru cei care vor sa aiba mai mult timp alaturi de cei dragi, dupa fiecare masa, pot apela cu incredere la o masina de spalat vase ce va fi cu adevarat o optiune buna, mai ales daca urati aceasta activitate. Pentru a scapa si de problema consumului ridicat de energie electrica sau de consumul exagerat la apa, puteti sa alegeti o masina de spalat vase economica si usor de folosit precum Bosch SMS40E32EU.

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


bosch sms40e32eu.jpg

Designul este unul ce se va potrivi cu orice bucatarie pentru ca este alba. Dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm si greutatea de 44 kg trebuie sa le cunoasteti pentru a sti unde sa o pozitionati in cadrul bucatariei. Pentru un control usor si o setare la fel de usoara a unui program potrivit, o sa aveti la dispozitie butonul rotativ, iar pentru a alege diferite optiuni aveti la indemana butoane simple ce nu trebuie decat sa le apasati. Este vorba despre butonul pentru programare intarziata si cel pentru incarcare la jumatate.

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Usor de folosit
Pe partea de caracteristici si programe, Bosch SMS40E32EU vine cu o utilizare usoara si cu multe caracteristici recomandate pntru cei ce iubesc calitatea. Capacitatea mare de 13 seturi si eficienta energetica A+ cu un consum de 1.02 kW in programul Eco sunt doar cateva dintre acestea. Clasa de eficienta la uscare este si ea una buna si anume clasa A, iar consumul de apa anual este in jur de 3920 l, iar la un ciclu va consuma pana la 14 litri de apa. Programele ce va stau la dispozitie sunt programul de 65 grade Celsius, perfect pentru orice vase, mai ales pentru cele foarte murdare, programul 45 grade Celsius si, nu in ultimul rand, programul economic Eco. Functiile disponibile precum EcoSilence Drive, Detergent Automation, DosageAssist - asistare dozaj detergent, Senzor de incarcare, Sistem de protectie a paharelor, Circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, ActiveWater hydraulic system, Indicator LED status program, Indicator electronic al nivelului de umplere sau Aquastop o sa aduca spalarea vaselor la un nivel calitativ deosebit. De asemenea, o sa puteti programa la modelul Bosch SMS40E32EU intre 3-6-9 ore pentru a incepe ciclul de spalare doar atunci cand va doriti. Ca si accesorii, vine cu un cos pentru tacamuri, sita autocuratare si un suport pentru cesti, numai bun pentru a spala cestile de cafea ale tuturor.

Daca va doriti sa achizitionati masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, trebuie sa stiti ca are un pret foarte bun fata de alte masini de spalat vase din categoria sa. In acelasi timp, este o masina eficienta energetic, ce se poate seta foarte usor, are tehnologii performante si este si silentioasa, producand un zgomot de 52 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Bosch SMS40E32EU: O masina de spalat vase pentru tine"

bosch sms40e32eu_2.jpg
bosch sms40e32eu_3.jpg
bosch sms40e32eu_4.jpg
bosch sms40e32eu_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro