Tehno News RO

Cafetiera Nespresso, Delonghi EN167B Citiz: prepara bine cafeaua


Sunteti un iubitor sau o iubitoare a cafelei aromate? Ei bine, daca raspunsul este da, va rugam sa continuati sa cititi aceasta recenzie. Veti gasi detalii despre un produs care va va ajuta sa obtineti un gust deosebit al cafelei. Mai precis, este vorba de cafetiera cu capsule Nespresso, Delonghi EN167B Citiz. Si iata de ce este ea capabila mai exact.

Cafetiera Delonghi EN167B Citiz

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


delonghi en167b citiz.jpg

Sa vorbim despre cafetiera cu capsule Nespresso, Delonghi EN167B Citiz
Acesta produs se adreseaza adevaratilor iubitori de cafea. Desi multe persoane sunt interesate de a cumpara un produs unifunctional, care prepara doar cafea, producatorii Delonghi EN167B Citiz au creat o cafetiera care exceleaza in mai multe domenii: preparea de cafea aromata, de tipul long coffee, espresso, lapte fierbinte, cappuccino si latte macchiato. Dincolo de asta, dispozitivul este excelent si pentru a prepara ceai.

Si foarte bine au facut, caci acest produs este unul de calitate si rezistent, motiv pentru care cafetiera se gaseste in foarte multe birouri si companii. Pe de alta parte, producatorii si-au motivat alegerea prin faptul ca utilizatorii nu vor ajunge sa se plictiseasca. Iar in cazul in care au de primit invitati, ei le pot oferi o gama mai larga de optiuni. Asadar, azi aveti nevoie de o cafea lunga, care sa va trezeasca si sa va dea energia necesara, dar mai pe seara poate preferati un cappuccino. In zilele mai reci se recomanda un ceai, iar dimineata incepe cu un espresso.

Cafetiera Delonghi EN167B Citiz

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


In ceea ce priveste aspectul, modelul este unul simplu, dar in acelasi timp si elegant. Cafetiera este neagra, dar tava pentru cesti si cani este de culoare argintie. Printre atributele bune ale acestui model se numara si puterea mare: 1260 W. Presiunea care contribuie la prepararea rapida a bauturilor pe baza de cafea este peste medie, aceasta fiind de 19 bari. Capacitatea rezervorului de apa este si ea bunicica, desi sunt modele pe piata care stau ceva mai bine la acest capitol. Mai precis, este vorba de un litru.

Insa, nu v-am prezentat cea mai buna parte: cafetiera cu capsule Nespresso, Delonghi EN167B Citiz este una care functioneaza pe baza de capsule. Aceasta este modalitatea cea mai usoara si rapida de a obtine bautura preferata. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o capsula, pe care sa o introduceti in aparat. De mentionat este si faptul ca acestea au si ejectie mecanica.

Dimensiunile cafetierei sunt de 113 x 372 x 277 mm, iar greutatea este si ea un atu, aceasta fiind de doar 3,4 kg. Modelul este unul cu un pret bunicel, avand in vedere faptul ca face parte din gama Delonghi. In general produsele Delonghi sunt ceva mai costisitoare, insa ele se bucura si de o reputatie buna privind rezistenta in timp. Ce ii lipseste cafetierei este un sistem automat de curatare.

Calcarul din apa este un inamic de temut pentru astfel de dispozitive. Insa, chiar si asa, produsul pare sa se descurge bine si sa treaca cu brio testele date de profesionisti. Pana la urma, nu este o investitie care trebuie repetata periodic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cafetiere

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Cafetiera Nespresso, Delonghi EN167B Citiz: prepara bine cafeaua"

delonghi en167b citiz_3.jpg
delonghi en167b citiz_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro