Tehno News RO

Camera Video Sony HDRCX625: Surprindeti tot


Modalitatea prin care puteti sa va bucurati de tot ce este in jurul vostru pentru mai mult timp implica, de fiecare data, prezenta unei camere, fie ea una de fotografiat sau de filmat. Pentru cei care, insa, vor sa aiba nu doar unele fotografii si sa surprinda un intreg eveniment, utilizarea unei camere video este ceea ce, cu siguranta, au nevoie si ceea ce, cu siguranta, este recomandat. Unul dintre numeroasele modele fiabile pentru aceasta sarcina este si camera video Sony HDRCX625, iar rezultatele vor fi cu siguranta multumitoare.

Camera Video Sony HDRCX625

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


sony hdrcx625.jpg

Aceste rezultate incep cu modul in care aceasta camera poate fi manevrata si utilizata fara nici un fel de inconvenient si fara nici un fel de problema. Designul pe care il are si care este putin minimalist este cel care va permite sa o tineti foarte usor si sa o manevrati cu o singura mana fara a exista nici un risc de a fi scapata pe jos. Acelasi design este insa datorat dimensiunii de 57.5 x 66 x 130.5 mm, dar mai ales greutatii de doar 360 g, ceea ce este foarte putin comparativ chiar si cu un aparat de fotografiat. Tot in partea de design o sa mai puteti identifica si ecranul cu care modelul Sony HDRCX625 este prevazut, un ecran LCD ce are o diagonala de 3 inch, dar, mai ales, care vine cu o rezolutie de 460 K.

Camera Video Sony HDRCX625

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Surprindeti la o calitate deosebita
Pentru unele persoane este cel mai important sa inregistreze anumite evenimente, dar nu trebuie pierdut din vedere faptul ca este nevoie si de o inregistrare la un nivel foarte bun. Pentru asta, camera video Sony HDRCX625 vine cu un senzor de 1/5.8 inch, cu un filtru de 46 mm, dar si o rezolutie de 9.2 MP, iar toate acestea vin sa imbunatateasca calitatea imaginii. In ceea ce priveste imaginile surprinse video, veti putea opta pentru o imagine 4:3 sau 16:9, dar si utilizarea unor tipuri de balans alb automat, interior sau exterior, in timp ce, pentru fotografiile realizate, aveti la dispozitie o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Cu siguranta, nu veti fi mereu aproape de ceea ce veti dori sa filmati, iar pentru apropierea obiectelor sau a scenelor puteti utiliza un zoom optic de 30x, dar si un zoom digital de pana la 350x. Legat de calitatea rezultatelor, o sa fiti placut surprinsi sa vedeti imagini clare datorita unui stabilizator optic SteadyShot de care Sony HDRCX625 beneficiaza, iar, pentru partea de sunet, un microfon cu zoom o sa inregistreze tot ce considerati necesar. O caracteristica foarte avantajoasa este cea legata de posibilitatea reducerii nivelului de inregistrare a vocii persoanei care inregistreaza si, in acelasi timp, si a zgomotului cauzat de vant. Sistemul audio cu care este prevazuta camera video este Dolby Digital stereo pe 2 canale, iar acesta cu siguranta o sa va multumeasca asteptarile in materie de sunet. Fiind vorba despre o camera video moderna, ceea ce poate reprezenta noua treapta de evolutie a acestor dispozitive este tehnologia Wi-Fi care permite atat un transfer de informatii, cat si un control de la distanta a camerei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Camere Video

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro