Tehno News RO

CAT B30: un telefon simplu si rezistent


Telefonul mobil este o necesitate a zilelor noastre deoarece trebuie, in orice moment, sa fim in legatura cu familia, cu prietenii si cu persoanele de la serviciu. Daca va doriti un telefon rezistent ce are principala functie cea de a vorbi cu cine doriti, un telefon simplu, mic si rezistent, atunci telefonul mobil CAT B30 ar putea fi o varianta. Chiar daca nu este un smartphone, acesta dispune de caracteristici bune din punct de vedere al duratei de convorbire, dar si al memoriei de care dispune.

Telefon Mobil CAT B30

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


cat b30.jpg

Pe partea de design avem un telefon mobil clasic de culoare negru, cu tastatura standard, fara touchscreen, insa care suporta doua cartele, deci este un dual sim perfect pentru a renunta la al doilea telefon. Dimensiunile de 54 x 118 x 16 mm si greutatea de 101 g ii confera telefonului o portabilitate sporita, astfel ca va trebui doar sa il puneti in buzunarul de la pantaloni sau de la geaca si sa il luati unde va deplasati. Display-ul de tip TFT are o diagonala de 2 inch si o rezolutie destul de buna pentru acest model, de 176 x 220 pixeli. Mai trebuie sa stiti ca acest display are o sticla rezistenta la zgarieturi. Pentru acest telefon nu conteaza daca il scapati din mana, caci este robust, din plastic dur, de buna calitate, ce rezista la socuri.

Telefon Mobil CAT B30

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Vorbesti fara limite
In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, telefonul mobil CAT B30 are procesorul Spreadtrum 7701, iar ca retea vine atatcu 2G cat si cu 3G. Memoria RAM este de 256 MB, deci telefonul va rula bine, iar memoria interna este de 1 GB, insa, daca doriti sa aveti un spatiu de stocare mai mare puteti sa apalati la slotul de memorie de tip microSD pana la 16 GB. Deci veti putea stoca atat muzica, cat si pozele preferate in volum mare si le veti putea lua oriunde cu dumneavoastra.

Pe partea de conectivitate are GPRS, un port Jack 3.5 mm, dar si tehnologia Bluetooth v2.1, fapt ce va permite transferarea fisierelor catre alte dispozitive sau primirea acestora catre telefon. Tot pentru transfer vine si cu USB v2.0, un atu pentru telefon.Daca doriti sa comunicati altfel decat prin convorbiri telefonice, veti putea folosi serviciul de mesagerie ce ofera atat transmiterea/primirea SMS-urilor, cat si a MMS-urilor. Pentru a face poze si a imortaliza amintirile placute, aveti la dispozitie o camera cu o rezolutie de 2 MP. De asemenea, puteti asculta muzica cu ajutorul functiei de redare audio sau a FM radio, dar puteti vedea si continuturi video prin redarea video.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati acest telefon, trebuie sa mai stiti ca are un pret bun pentru caracteristicile ce le ofera, iar pe de alta parte este un telefon dur, proiectat din materiale de calitate, fiind rezistent la apa si praf, scapand de grija distrugerii dintr-o simpla cazatura. Totodata, bateria Lithium Ion cu o capacitate de 1000 mAh ofera o autonomie generoasa de pana la 240 ore in regim de asteptare si pana la 6 ore in ceea ce priveste durata de convorbire. Ramane doar sa mai luati decizia finala in ceea ce priveste achizitionarea telefonului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "CAT B30: un telefon simplu si rezistent"

cat b30 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro