Tehno News RO

Ceas Smartwatch Alcatel OneTouch SM02: Cu adevarat elegant


Rolul unui ceas inteligent este de a prelua o parte din functiile unui asistent personal. In felul acesta, viata celui care poarta un astfel de accesoriu se va dovedi mult mai organizata si bine pusa la punct. Iar psihologii recomanda un astfel de trai, spre deosebire de cel haotic care nu face altceva decat sa cauzeze stres si anxietate. Drept urmare, investitia intr-un smartwatch este una justificata, mai ales daca acesta are si un design placut.

Ceas Smartwatch Alcatel OneTouch SM02

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


alcatel onetouch sm02.jpg

Foarte multe persoane se plang de faptul ca ceasurile inteligente, desi sunt extrem de folositoare, nu au un aspect suficient de atragator, care sa merite achizitia. Insa Alcatel OneTouch SM02 face cu siguranta exceptie. Acesta are atributele, eleganta si dimensiunea unui ceas obisnuit, dar vine si cu performantele unui smartwatch. Drept urmare, el are o dimensiune de 109.2 x 41.8 x 66.74 mm si o culoare neagra, cu detalii rosii si argintii. Astfel, ceasul poate fi purtat cu incredere de posesorul sau chiar si cu un costum sau o rochie lunga si sofisticata, la o petrecere care presupune o tinuta eleganta. Dispozitivul cantareste doar 55 de grame, fiind o alegere inteleapta chiar si pentru cei care au maini ceva mai fragile.

Ceas Smartwatch Alcatel OneTouch SM02

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Ceasul smartwatch Alcatel – dincolo de eleganta designului
Cu siguranta, ceasul smartwatch, modelul Alcatel OneTouch SM02, este mai mult decat un instrument de masurare a timpului sau decat un accesoriu care sa fie purtat cu mandrie atat de doamne, cat si de domni. El vine, mai intai de toate, cu atributul de a fi compatibil cu terminalele Android (mai precis varianta Android 4.3+), dar si cu Apple (varianta iOS 7+).

Si pentru ca, atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas inteligent, ecranul este cel care face diferenta, acesta vine cu un display cu diagonala de 1.22 inch, o rezolutie de 240 x 204 pixeli si care este capabil sa redea perfect imaginile, in culorii vii si intense.

Una dintre principalele functii ale dispozitivului este alerta cu vibratii, destul de discreta. Aceasta ofera informatii utilizatorului despre mesajele, apelurile, email-urile sau notificarile de pe site-urile de socializare, toate acestea putand fi verificate direct de la incheietura mainii, gratie acestui accesoriu. Iar in cazul in care posesorul acestui ceas este ocupat in momentul in care cineva s-a hotarat sa-l apeleze pe telefonul mobil, apelul poate fi trecut pe silentios, prin intermediul smartwatch-ului Alcatel OneTouch SM02, fara a mai fi nevoie de scoaterea telefonului din buzunar sau rucsac. Acelasi lucru este valabil si daca utilizatorul doreste sa respinga un apel.

Controlul smartphone-ului, prin intermediul acestui ceas inteligent, permite obtinerea de informatii direct pe ecranul ceasului despre playlistul care ruleaza de pe telefon. In acest fel, fara a mai fi nevoie sa foloseasca smartphone-ul, utilizatorul dispozitivului Alcatel OneTouch SM02 poate sa schimbe piesa, sa puna pauza playlistului, sa puna pe repeat o melodie si alte asemenea atribute inteligente. Este o functie care se dovedeste de un real folos mai ales cand utilizatorul acestui accesoriu se afla la alergat, in parc.

Si pentru ca selfie reprezinta un cuvant care sta mai mereu pe buzele utilizatorilor de dispozitive inteligente, nu trebuie uitat de precizat ca acest ceas poate face si fotografii de tipul selfie. Nici macar nu mai este nevoie de un selfie stick pentru a surprinde o fotografie perfecta. Este nevoie doar de pozitionarea optima a telefonului si fotografia este gata.

Din punct de vedere al pretului acestui dispozitiv, se poate spune ca acesta este unul destul de piperat, insa, daca se ia in considerare faptul ca ceasul Alcatel OneTouch SM02 este rezistent si la apa, fiind portabil indiferent de vremea de afara, se poate spune ca pretul este unul justificat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Smartwatch-uri

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Ceas Smartwatch Alcatel OneTouch SM02: Cu adevarat elegant"
Galerie foto: "Ceas Smartwatch Alcatel OneTouch SM02: Cu adevarat elegant"

alcatel onetouch sm02_2.jpg
alcatel onetouch sm02_3.jpg
alcatel onetouch sm02_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro