Tehno News RO

Ceas Smartwatch MyKRONOZ ZeWatch 3: Pentru o viata bine pusa la punct


Stresul si depresia sunt afectiuni tot mai frecvente in secolul XXI care apar din cauza unui stil de viata foarte haotic. Oamenii au renuntat la a avea un program bine stabilit, care respecta cele trei mese zilnice si activitati care sa imbine munca si relaxarea, pe parcursul unei zile. Ei isi concentreaza atentia fie doar asupra job-ului solicitant, uitand de pauzele care sunt necesare din cand in cand, fie doar asupra distractiei, dar nu o distractie menita sa relaxeze, ci una care face organismul sa se simta extenuat.

Ceas Smartwatch MyKRONOZ ZeWatch 3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


mykronoz zewatch 3.jpg

Drept urmare, cel mai bun lucru pe care il poate face o persoana pentru a recapata echilibrul de care are nevoie este sa investeasca intr-un asistent care sa o ajute sa reorganizeze totul. Si cum bugetul nu permite de cele mai multe ori angajarea unei persoane competente care sa faca acest lucru, cel mai bine este ca oamenii sa devina propriii lor asistenti, fiind ajutati de tehnologie. Iar din categoria dispozitivelor menite sa faca viata mai usoara, face parte si smartwatch-ul MyKRONOZ ZeWatch 3.

Ceas Smartwatch MyKRONOZ ZeWatch 3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Smartwatch MyKRONOZ – functii si dotari
Multi sunt de parere ca un smarwatch precum acesta nu este altceva decat un rasfat si o cheltuiala nejustificata, insa aceasta este doar o conceptie gresita. Modelul de fata vine cu o serie de functii inteligente pe care care utilizatorul sau le va aprecia imediat. Printre aceste functii se numara si cele care rezulta in urma conexiunii cu telefoanele mobile, la fel de smart. Mai precis, acest accesoriu lucreaza perfect cu telefoanele care au iOS 7, Android 4.3 sau WINDOWS PHONE 8.1.

Gratie conexiunii prin Bluetooth realizate cu aceste sisteme de pe smartphone, ceasul MyKRONOZ ZeWatch 3 este capabil sa afiseze pe ecranul sau numarul si numele persoanei care apeleaza utilizatorul acestor dispozitive, nemaifiind necesara scoaterea telefonului din buzunar, geanta sau rucsac. Mai mult decat atat, daca utilizatorul doreste, poate raspunde apelului direct de pe smartwatch si poate comunica datorita microfonului si difuzorului integrat cu cel care a efectut apelul. Este o practica des intalnita in proiectiile cinematografice cu agenti secreti si superspioni, dar care acum este posibila datorita accesoriului MyKRONOZ ZeWatch 3.

De asemenea, rolul acestui ceas este de a afisa pe ecranul sau informatii cu privire la mesajele, email-urile sau notificarile de pe site-urile de socializare pe care o persoana le primeste. Totodata, pentru ca isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos, MyKRONOZ ZeWatch 3 inregistreaza distanta parcursa de o persoana, numarul de ore dormite si caloriile arse. Totul se datoreaza accelerometrului 3 Axis.

In felul acesta, posesorul sau poate avea un control mult mai bun asupra propriului stil de viata, stabilindu-si o serie de obiective de indeplinit, cum ar fi „slabirea a doua kilograme” sau „20 de minute de miscare in fiecare zi pentru mentinerea in forma” si lista poate continua. Cu ajutorul dispozitivului MyKRONOZ ZeWatch 3, se poate verifica cu usurinta masura in care aceste obiective au fost indeplinite.

Din punct de vedere al pretului acestui produs, se poate spune ca acesta corespunde dotarilor smartwatch-ului prezentat, mai ales daca se ia in considerare si aspectul modern si placut al acestui accesoriu. Astfel, ceasul vine cu un display de tip OLED cu o rezolutie de 96 x 64 pixeli care permite redarea perfecta a functiilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Smartwatch-uri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Ceas Smartwatch MyKRONOZ ZeWatch 3: Pentru o viata bine pusa la punct"
Galerie foto: "Ceas Smartwatch MyKRONOZ ZeWatch 3: Pentru o viata bine pusa la punct"

mykronoz zewatch 3_2.jpg
mykronoz zewatch 3_3.jpg
mykronoz zewatch 3_4.jpg
mykronoz zewatch 3_5.jpg
mykronoz zewatch 3_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro