Tehno News RO

Ciocan demolator Bosch GSH 16-28: construiti si demolati


Etapa de constructie a unei locuinte sau poate etapa de modernizare si de amenajare a unei locuinte mai vechi tine si de sculele si uneltele pe care le aveti la dispozitie in momentul respectiv. Daca este vorba despre o firma de amenajari interioare sau de constructii atunci exista unele unelte care ar trebui sa fie mereu prezente in arsenanul de echipamente pe care acestia le-ar putea avea sau ar trebui sa le aiba. Un element al acestui arsenal poate fi un ciocan demolator, iar un exemplu concret pentru cei care sunt in cautarea unuia pentru a il utiliza sau a il cumpara poate fi Bosch GSH 16-28.

Ciocan demolator Bosch GSH 16-28

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


bosch gsh 16-28.jpg

Fiind vorba despre un ciocan demolator se cam poate intelege la ce se poate folosi in primul rand acest model, si este vorba despre acel moment in care vreti sa dati jos un perete sau poate doar unele elemente ale unei constructii. Daca sa terminat cu stabilirea scopului sau a directiei de utilizare a unui asemenea model Bosch GSH 16-28 putem trece la partea de design a acestuia si la modul cum poate fi utilizat sau la partea de manevrare. Avand un model de culoare albastra putem deduce si partea de pozitionare a acestuia in ceea ce tine de gama de produse profesionale, iar daca pretul de achizitie era problema acum se intelege de ce este vorba despre un astfel de pret.

Pentru partea de utilizare mai trebuie sa vedem si modul de realizare a manerului si faptul ca poate asigura o priza foarte buna pentru toata durata utilizarii dar si dimensiunea de 760 mm pentru lungime sau latimea de 255 mm.

Ciocan demolator Bosch GSH 16-28

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Totul foarte repede
Poate fi un indiciu legat de partea de utilitate si caracteristicile privind modul sau, puterea de utilizare avand la dispozitie un motor ce genereaza o putere de pana la 1750 W dar si o energie de percutie de 41J. Odata pus in functiune acest ciocan demolator si odata conectat la sursa de tensiune de 230V veti avea prezente si alte caracteristici precum viteza de percutie a carei valoare poate ajunge pana la 1300 rpm. Toate aceste elemente sunt prezente in cazul in care alegeti acest model Bosch GSH 16-28 pentru a demola un perete, chiar si in cazul in care este realizat complet din beton.

Avand in vedere ca trebuie sa fie un model potrivit pentru o perioada destul de lunga de timp, mai ales ca poate constitui o investitie la un moment dat, aveti prezenta materialelor de calitate. Pentru o utilizare foarte usoara insa va interveni faptul ca Bosch GSH 16-28 este prevazut cu un sistem de amortizare a vibratiilor, permitand in acest fel sa aveti posibilitatea de a il utiliza un timp indelungat dar si de a avea protectie pentru utilizator. Tot in categoria protectiei utilizatorului sau poate a unor eventuale accidente putem considera si modul de dispunere a butonului acestui model, intrucat este asezat astfel incat sa nu fie posibila oprirea voluntara. Tot ce mai trebuie este sa va bucurati de folosirea acestui model, mai ales ca de regula este insotit de geanta de transport dar si de accesorii precum dalta ascutita sau tubul de unsoare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Ciocane rotopercutoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Ciocan demolator Bosch GSH 16-28: construiti si demolati"
Galerie foto: "Ciocan demolator Bosch GSH 16-28: construiti si demolati"

bosch gsh 16-28_2.jpg
bosch gsh 16-28_4.jpg
bosch gsh 16-28_5.jpg
bosch gsh 16-28_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro