Tehno News RO

Ciocan demolator Einhell TE-DH 1027: cu putere


Oricine stie ca o trusa de scule care este pusa la punct bine poate sa-ti fie mereu de mare ajutor in gospodarie. Printre aparatele de care ai nevoie in acest caz, ce se pot folosi, atat la lucrari pentru acasa, cat si la lucrari profesionale, se numara si ciocanul demolator, ca acest ciocan demolator Einhell TE-DH 1027.

Pentru ca exista mai multe modele disponibile in comert, va fi greu sa te axezi asupra unui singur model, dar, unele, ca cel precizat, reusesc sa-si faca singure reclama.

Ciocan demolator Einhell TE-DH 1027

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 august 2019


einhell te-dh 1027.jpg

Informatii speciale despre aparat
Modelul de ciocan demolator Einhell TE-DH 1027 este unul care te poate convinge singur sa il cumperi, fara nicio alta adaugire, datorita faptului ca inregistreaza performante fara niciun compromis, chiar si atunci cand realizezi demolari de categorie grea. Produsul include un motor de 1500 W, iar puterea sa la impact ajunge pana la 32 J. Totusi, aparatul este foarte usor de controlat, pentru ca vibratiile care sunt create sunt absorbite de manerul sau principal.Pe langa o putere de 1500 W si o putere de impact de 32 J, acest ciocan demolator Einhell TE-DH 1027 are si o rata de impact de 1900 min – 1 si o prindere de tip SDS MAX. Cablul de alimentare pe care il are acest dispzotiv este de 400 centimetri si de tip H07RN-F. Greutatea totala pe care o are produsul este de 10.8 kilograme, fiind, asadar, usor de manuit.

Ciocan demolator Einhell TE-DH 1027

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 august 2019


Tipul de lucrari la care se recomanda sa fie folosit aparatul sunt cele profesionale, produsul, in sine, fiind unul profesional si de calitate superioara. Alimentarea sa se face, normal, la retea. Probabil avantajul cel mai mare pe care il ofer acest produs este faptul ca suprafata sa de lucru recomandata este universala.

Asadar, poti sa folosesti dispozitivul pe orice suprafata si acesta va da intotdeauna randamentul de care ai nevoie si pe care ti-l doresti.

Modelul sau de operare este prin percutie, iar, tipul de mandrina este SDS Max. Chiar daca puterea pe care o inregistreaza acest ciocan demolator Einhell TE-DH 1027 este de 1500 W, viteza maxima la care poate sa ajunga acesta este mai mare, atingand cifra de 1900 de rotatii pe minut. Pe langa o energie de percutie de 32 J, produsul acesta are si o tensiune de alimentare de 230 V si un numar de 1900 de percutii pe minut.

Avand o greutate destul de mica pentru o astfel de scula, de 10.9 kilograme, acest aparat e unul cu adevarat incredibil, din toate punctele de vedere.

Modelul de ciocan demolator Einhell TE-DH 1027 vine la pachet cu o garantie foarte atractiva, care este valabila timp de 24 de luni, pentru persoanele fizice, oferindu-ti timp suficient sa te convingi ca aparatul este unul de calitate. Totusi, aspectul care ne intereseaza pe cei mai multi este costul de achizitionare al unui astfel de aparat. Din fericire, acest model de ciocan demolator Einhell TE-DH 1027 nu este unul scump, costand putin peste 1.000 de lei, de aceea, ti-l vei putea permite destul de usor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Ciocane rotopercutoare

valabile astazi, 26 august 2019 la:Galerie foto: "Ciocan demolator Einhell TE-DH 1027: cu putere"

einhell te-dh 1027_2.jpg
einhell te-dh 1027_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro