Tehno News RO

Ciocan rotopercutor Black Decker KD1250K


Util mult timp
Cand aveti de facut unele modificari in propria locuinta cu siguranta nu va este placut sa mergeti mereu sa cereti ajutorul unui prieten sau poate a unui vecin si daca nu este vorba de ajutor fizic atunci poate de vreo unealta de care aveti nevoie si pe care doriti sau trebuie sa o folositi. Modul prin care acest lucru poate fi evitat este avand mereu la dispozitie acea gama de aparatura care nu se stie nicicand daca va fi necesara sau utila. Un produs ce poate fi pozitionat in aceasta gama si care poate fi considerat cu siguranta o investitie pentru prezent dar si pentru viitor este Black Decker KD1250K

Ciocan rotopercutor Black Decker KD1250K

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


black decker kd1250k.jpg

Cu siguranta prezenta unui ciocan rotopercutor este legata mai ales de cei care au ca hobby astfel de activitati de contructii sau de amenajari, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre utilizarea sa in interes de serviciu pentru cei care lucreaza in amenajari interioare si nu numai. Indiferent de caz prezenta unui model Black Decker KD1250K poate face cu siguranta ca munca sa va fie mult mai usoara si sa puteti sa va bucurati de numeroase proiecte realizate intocmai si in cerinte.

La fel de avantajos este si faptul ca acest model permite si un control asupra functionarii foarte bun si o priza foarte buna pentru a putea sa lucrati chiar si in acele locuri sau in acele moment in care se impune o atentie la detalii.

Ciocan rotopercutor Black Decker KD1250K

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Mult timp si multe lucrari
Folosit pentru a construi ceva, pentru a renova sau poate pentru a demola ceva Black Decker KD1250K este cu siguranta un element ce poate insoti de fiecare data pe cei care vor sa aiba un asemenea ajutor. Pentru a sti exact ceea ce poate face acest model si ceea ce nu poate realiza este necesar sa vedem si caracteristicile tehnice pe care le prezinta si printre care se afla energia de impact de 3.5 J. Aceasta nu este cu siguranta la nivelul sculelor profesionale, dar in acelasi timp este la un nivel care permite sa se realizeze gauri sau sa se daltuiasca in beton sau placi de agregate.

Realizarea gaurilor si a celorlalte utilizari este conditionata si de accesoriile pe care le veti utiliza, iar prin accesorii se intelege prezenta burghielor sau a daltilo, iar sistemul de prindere este unul SDS+. Acesta impreuna cu mandrina antialunecare asigura atat un nivel de performanta foarte bun cat si o siguranta in utilizare sau o usurinta in utilizarea si cuplarea accesoriilor.

Chiar daca este un model din gama de produse destinate hobby-urilor sau celor semi-profesionale nu inseamna ca Black Decker KD1250K este un model care nu este foarte eficient. Daca nu au fost suficiente caracteristicile prezentate pana acum mai putem adauga si prezenta mecanismului de percutie pneumatica ce poate asigura un nivel de pana la 4100 de batai pe minut, iar in ceea ce tine de utilizare si de uzura urmata functionarii veti avea un indicator al periilor uzate.

Pentru o utilizare si mai eficienta putem aduce in prim plan si comutatorul pentru o viteza variabila sau limitatorul de adancime pentru asistarea utilizatorului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Ciocane rotopercutoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Ciocan rotopercutor Black Decker KD1250K"

black decker kd1250k_2.jpg
black decker kd1250k_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro