Tehno News RO

Ciocan rotopercutor Bosch Uneo 10.8 Li-2


Fara limitari
In cadrul fiecarei lucrari de amenajari interioare sau exterioare o principala problema este legata de modul in care se asigura sau trebuie asigurata alimentarea utilajelor sau a sculelor pe care le veti utiliza. Exista cu siguranta numeroase modele de prelungitoare care pot fi trase de la o priza de curent pana la locul de munca, dar cu siguranta nu este avantajos de fiecare data acest lucru sau avantajos din punct de vedere al sigurantei muncii. Exista si modalitati prin care sa puteti munci oriunde doriti, sa realizati o gama variata de munci, si asta fara a va face griji legate de alimentarea cu energie electrica, iar un exemplu al acestei modalitati poate fi si Bosch Uneo 10.8 Li-2.

Ciocan rotopercutor Bosch Uneo 10.8 Li-2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


bosch uneo 10.8 li-2.jpg

Fiind vorba despre un model de ciocan rotopercutor cu acumulator in mod automat trebuie sa luam in calcul fiabilitatea si posibilitatea ca Bosch Uneo 10.8 Li-2 sa poata fi utilizat unde aveti nevoie. Puteti astfel sa va ajutati de acest model fie ca este vorba despre lucrul la inaltime, de lucrul in locuri mai putin confortabile sau poate in aer liber departe de o sursa de alimentare.

Un usor inconvenient al acestui model sau a unor modele similar este dat de faptul ca durata de munca depinde de durata de viata a acumulatorului. Acest inconvenient este insa unul care poate fi indepartat cu un acumulator suplimentar dar cu siguranta va fi destul de eficient si sub forma sau in pachetul in care acesta vine. Cu alte cuvinte ceea ce ofera acest model nu este doar un ciocan ci poate fi vorba in acelasi timp si despre o surubelnita electrica sau poate despre o masina de gaurit.

Ciocan rotopercutor Bosch Uneo 10.8 Li-2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Fara probleme
Facilitate muncii in numeroase locuri sau mai bine spus in locuri multiple este un prim avantaj al acestui model, dar cu siguranta putem preciza si posibilitatea de a lucra in siguranta intrucat permite un control foarte bun pe timpul utilizarii. Acest control este dat de designul sau ergonomic dar in acelasi timp si de gabaritul care nu este unul foarte mare, fie ca este vorba despre dimensiunea sau despre greutate. Ca si material in care veti putea lucra utilizand Bosch Uneo 10.8 Li-2 nu trebuie sa va faceti griji ca este vorba despre lemn, metal, plastic sau poate beton si caramida.

Cel mai bine va puteti da seama daca acesta este exact ceea ce cautati sau poate ceea ce aveti nevoie cu ajutorul specificatiilor sale, iar prima este cea legata de acumulatorul pe care il are si care ofera o durata de utilizare destul de mare. Aceasta durata este datorata si prezentei unei tehnologii Syneo Chip dar si datorita tehnologiei Bosch Electronic Cell Protection pentru o viata indelungata si usor de schimbat.

Ca pentru orice model va fi nevoie sa luati in calcul si partea de accesorii, iar sistemul de prindere al acestui model Bosch Uneo 10.8 Li-2 este unul de tipul SDS Quick Bosch pentru o schimbare rapida si fara riscuri.

Tot pentru a veni in ajutorul vostru aveti si posibilitatea de a opri percutia pentru momentul in care doriti sa gauriti in metal sau lemn sau cand vreti sa insurubati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Ciocane rotopercutoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Ciocan rotopercutor Bosch Uneo 10.8 Li-2"

bosch uneo 10.8 li-2_2.jpg
bosch uneo 10.8 li-2_3.jpg
bosch uneo 10.8 li-2_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro