Tehno News RO

Ciocan rotopercutor Makita DHR243RTE: munca fara limite


De regula, cand vine vorba despre munca in constructii ceea ce trebuie facut sau ceea ce puteti face este sa va bazati pe sculele si uneltele pe care le aveti la dispozitie, iar asta este cu atat mai necesar cu cat si muncile sunt mai complexe sau mai solicitante. Daca este vorba insa despre posibilitatea de a face ceva prin propria locuinta sau de a va amenaja propria gospodarie dupa bunul plac atunci poate nu veti avea nevoie de cele mai performante produse. In gama celor destinate pentru Hobby se afla insa si modele precum Makita DHR243RTE, insa asta pentru cei care sunt interesati de utilizarea unui ciocan rotopercutor si cu siguranta nu a unuia ineficient.

Ciocan rotopercutor Makita DHR243RTE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


makita dhr243rte.jpg

Fie ca vreti sa va ghidati cu ajutorul denumirii Makita DHR243RTE sau cu ajutorul caracteristicilor un astfel de model nu are cum sa fie unul ineficient, si va puteti explica acest lucru foarte usor. Un prim element ce poate fi important este cel al portabilitatii ridicate de care se bucura si a usurintei cu care poate fi utilizata fara probleme exact acolo unde considerati necesar sau unde doriti. Eliminarea limitei in ceea ce priveste utilizarea are legatura si cu faptul ca veti avea posibilitatea de a va bucura de prezenta acestui model unde aveti nevoie si fara a tine cont de sursa de curent, intrucat este vorba despre un model cu acumulator. Important insa, atat in partea de utilizare, de trasnport si chiar si indiferent daca este vorba despre un model cu acumulator sau despre un model cu fir, este gabaritul pe care il are si care il poate face mai greu de manevrat. Cum este vorba despre o greutate de 3.4 kg nu cred ca vor fi foarte multe probleme, fie vorba si despre o utilizare mai indelungata.

Ciocan rotopercutor Makita DHR243RTE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Munca fara efort
Avand posibilitatea de a utiliza un numar suficient de acumulatori cu siguranta nu veti avea probleme in ceea ce priveste durata de utilizare a acestui model. Ca si mod de lucru insa sau ca si material de lucru pentru acest model veti avea posibilitatea de a il avea prezent fie ca este vorba despre lemn, despre metal sau daca este vorba despre beton, dar performantele vor fi cele care vor diferi. Pentru gaurirea in lemn ceea ce ofera Makita DHR243RTE este posibiliatea de realiza gauri de pana la 27mm, pentru otel de pana la 13 mm iar pentru gaurirea in beton veti avea un diametru de pana la 24mm.

Fiind un model cu percutie foarte multi se pot orienta si cu ajutorul valorilor de functionare generale, si veti avea ca si viteza maxima ce poate fi utilizata in avantajul vostru o valoare de 950 rpm. In privinta percutiilor si a utilizarii acestora putem sa facem referire atat la partea de 4700 de percutii pe minut pe care Makita DHR243RTE le ofera cat si la energia de percutie de pana la 2J pe care o veti putea utiliza. Ca si utilizare efectiva insa veti avea de vazut nivelul de zgomot pe care il va produce si care poate fi de pana la 100 dB cat si capacitatea acumulatorilor de 5Ah.

Vezi Ofertele si Reducerile la Ciocane rotopercutoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Ciocan rotopercutor Makita DHR243RTE: munca fara limite"

makita dhr243rte_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro