Tehno News RO

Combina frigorifica AEG S83520CMX2: alimente proaspete


Frigiderul este electrocasnicul ce il gasim in fiecare casa. Fara acesta nu putem avea o viata normala deoarece avem nevoie intotdeauna de tinut ceva la rece pentru a-l pastra mai mult timp. Daca vrem sa tinem mancarea gatita si pentru ziua urmatoare, atunci vom folosi frigiderul, insa pentru a pastra anumite alimente mai mult timp vom apela la congelator. Atunci cand alegem un frigider, ar fi ideal sa ne indreptam spre ceva mai complex, adica o combina friogorifica ce ofera avantajul de a avea atat un frigider, cat si un congelator, cum este combina frigorifica AEG S83520CMX2.

Combina Frigorifica AEG S83520CMX2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


aeg s83520cmx2.jpg

Pe partea de design, avem o combina frigorifica moderna, cu un aspect estetic deosebit datorita culorii din inox a carcasei. Totodata, avantajul acestei culori si a materialului il reprezinta proprietatea antiamprenta, deci dupa utilizare nu va veti da seama ca ati pus mana pe combina pentru ca nu se vor vedea amprentele mainilor. Deschiderea standard a frigiderului ce este situat in partea de sus si a congelatorului dispus in partea inferioara este spre dreapta, dar, datorita usilor reversibile o sa le pozitionati asa cum se va potrivi cel mai bine in bucatarie. De cealalta parte, va trebui sa ii asigurati un spatiu corespunzator dimensiunilor de 184 x 59.5 x 64.7 cm, dar si o deschidere corespunzatoare a usilor cu maner vertical.

Combina Frigorifica AEG S83520CMX2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Incapator si ergonomic
Combina frigorifica AEG S83520CMX2 are un volum net de 312 l, dintre care congelatorul 92 si frigiderul 220. Consumul energetic este unul de 240 kWh/an, in acest sens incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A++, ce este mult mai eficienta fata de predecesoarea sa. Afisajul de tip LCD este dispus pe usa in partea superioara si va indica informatii cu privire la temperatura setata si functiile disponibile.

Frigiderul este unul pe cat de incapator, pe atat de bine compartimentat, avand un numar de 2 rafturi din sticla si suporturi speciale pentru oua, recipiente mai mici si unul pentru sticle si recipiente mai inalte. Important este faptul ca frigiderul are sistem de dezghetare automat, deci nu veti mai astepta dupa acea dezghetare lenta, manuala a aparatului. Congelatorul este compartimentat in 2 compartimente pentru a putea pastra mai multe alimente concomitent. La fel ca si frigiderul, sistemul de dezghetare este unul automat, iar capacitatea de congelare este una foarte buna, de pana la 10 kg/24 h.

In ceea ce priveste principalele functii, vine cu functia super-congelare pentru a mari volumul de inghetare, dar si cu functia super-racire atunci cand avem nevoie de o temperatura mai rece in frigider. Temperatura optima o veti regla cu ajutorul functiei de reglare electronica. Combina frigorifica mai ofera avantajul reglarii inaltimii foarte usor cu ajutorul picioruselor reglabile, iar alimentarea cu energie electrica trebuie sa se faca de la o sursa de cel putin 2.4 lungime de aparat pentru ca atat este lungimea cablului de alimentare.

Daca doriti o combina frigorifica mai mult decat deosebita, atunci AEG S83520CMX2 este una dintre cele mai bune alegeri. Cu un pret bun, va veti mai bucura si de autonomia fara curent de pana la 20 ore, dar si de un zgomot mai putin sacaitor, de doar 41 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica AEG S83520CMX2: alimente proaspete"

aeg s83520cmx2 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro