Tehno News RO

Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+: calitate pentru tine


Stim foarte bine caalegerea unei combine frigorifice este un lucru important pentru ca avem nevoie de aceasta o perioada cat mai mare de timp, la capacitatile si functiile maxime. Frigiderul ne ajuta sa pastram mancarea gatita si diferite alimentemai mult timp, astfel ca nu o sa mai fim nevoiti sa gatim ori sa facem cumparaturile zilnic. Daca va achizitionati un astfel de electrocasnic, orientati-va spre o combina frigorifica cu noua tehnologie No Frost ce nu permite formarea ghetii in niciun compartiment. Un electrocasnic ce vine cu tehnologia si designul modern la un pret foarte bun il reprezinta combina frigorifica Arctic AK1M406NF+.

Combina Frigorifica Arctic AK1M406NF+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


arctic ak1m406nf+.jpg

Pe partea de design, este un electrocasnic modern ce se va potrivi bucatariei dumneavoastra, dar trebuie sa aveti in vedere ca are dimensiuni de 201 x 59.5 x 60 cm, deci este destul de inalt si trebuie sa ii asigurati spatiul necesar. Culoarea alb este una eleganta si se va potrivi foarte bine cu orice tip de bucatarie. Usile combinei frigorifice sunt prevazute cu manere verticale si cu o deschidere standard spre dreapta, insa daca situatia o impune veti putea sa le schimbati pentru ca sunt reversibile. Un aspect important este faptul ca aceasta combina frigorifica vine cu frigiderul in partea de sus si congelatorul in partea de jos.

Combina Frigorifica Arctic AK1M406NF+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Tehnologii peformante
Ca si tehnologie, o sa uitati de ceea ce inseamna gheata in figider pentru ca functia No Frost este deosebita, aceasta nepermitandformarea ghetii in frigider. Frigiderul are un numar de 4 rafturi incapatoare si rezistente pentru a avea loc toate alimentele. Pe usa o sa aveti 4 rafturi, dintre care pe unul se afla un suport pentru oua, iar cel mai jos este pentru sticle. Pastrarea legumelor si a fructelor se va face in conditii optime pentru ca vine echipat cu un compartiment legume/fructe. Congelatorul este format din trei rafturi si are o capacitate de congelare de 5 kg/24 h. Un alt accesoriu al combinei este tava pentru gheata ce, cu siguranta, va fi utila in zilele toride de vara.

Aceasta combina frigorifica este una eficienta din punct de vedere energetic si se incadreaza in clasa A+ ce va fi vizibil mai eficienta fata de predecesoarele sale, iar facturile vor indica acest lucru. Volumul total net este de 356 l, dintre care frigiderul are o capacitate de 256 litri, iar congelatorul de 99 l, deci o sa aveti un aparat incapator in care veti putea organiza usor toate alimentele. Functia Fresh Max 0 grade Celsius este foarte buna pentru produsele perisabile sau pentru decongelarea in conditii optime. O alta functie, Air Flow Dual Tech, este si ea foarte importanta pentru ca aerul va circula si se vor distribui uniform curentii de aer pentru a pastra prospetimea un timp cat mai mare.

Combina frigorifia Arctic AK1M406NF+ va fi o alegere inspirata pentru ca este un electrocasnic performant cu o capacitate mare, consum de energie mic si cu functii multiple ce nu permit formarea ghetii si asigura prospetimea alimentelor din interior. Nici pretul nu este unul mare daca ne uitam peste specificatiile sale, bucuria fiind si mai mare atunci cand o sa o folositi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+: calitate pentru tine"

arctic ak1m406nf+ _2.jpg
arctic ak1m406nf+ _3.jpg
arctic ak1m406nf+ _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro