Tehno News RO

Combina frigorifica Arctic AK54305+: alege cu incredere


Piata aparatelor electrocasnice este bogata in modele de combine frigorifice, existand cate un model, parca, pentru fiecare dintre noi, tinand cont de cerintele pe care le putem avea de la un astfel de produs.

Asadar, un model ca aceasta combina frigorifica Arctic AK54305+ este foarte cautat de foarte multi oameni, pentru ca indeplineste multe conditii dorite de utilizatori, in general.

Combina frigorifica Arctic AK54305+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


arctic ak54305+.jpg

Caracteristici generale despre produs
Modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+ dispune de un volum mare, de 291 de litri net si de 305 litri net, fiind foarte spatios, fara indoiala, permitandu-ti sa asezi aici toate produsele alimentare de care ai nevoie. Congelatorul este foarte mare, in acest caz, totalizand 87 de litri, iar frigiderul e pe masura de mare, ajungand la 204 litri.

Combina frigorifica Arctic AK54305+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Pentru ca aparatul sta incontinuu in priza si inregistreaza mereu consum de energie electrica, trebuie sa ai grija la acest aspect, legat de consumul sau. Pentru combina frigorifica Arctic AK54305+, lucrul acesta nu e o problema, avand un consum energetic pe an de 267 kWh, ceea ce il include in clasa de eficienta energetica. Frigiderul sau are patru rafturi din sticla, patru suporturi pe usa, un compartiment pentru unt si branzeturi, dar si unul pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Acelasi tip de sistem de dezghetare este prezent si congelator, acesta fiind, de asemenea, automat. Congelatorul este impartit in trei compartimente.

Aceasta combina frigorifica Arctic AK54305+ are culoarea alba si deschiderea standard a usii se face pe partea dreapta. Totusi, daca spatiul nu iti permite acest lucru, ci ar fi mai bine daca usile s-ar putea deschide pe stanga, prin faptul ca usile sunt reversibile, poti sa faci aceasta schimbare fara nicio problema.

Iluminarea interioara a produsului se face cu EcoLED.

Ca accesorii, dispozitivul dispune de tava pentru gheata si suport pentru oua. Dimensiunile aparatului sunt de 181.4 x 54 x 60 de centimetri (I x L x A) si cu o greutate de 54 de kilograme. Autonomia pe care o are aparatul poate sa ajunga pana la 16 ore. Asadar, in cazul in care alimentarea cu energie electrica e oprita, produsul poate sa pastreze alimentele la aceeasi temperatura, chiar si fara curent electric, timp de aproape o zi. Dispozitivul are un singur compresor.

Unul dintre aspectele cele mai importante pentru achizitionarea unui astfel de aparat electrocasnic, poate chiar cel mai important pentru cei mai multi dintre noi, este pretul sau, acesta fiind adesea motivul care ne va face sa cumparam un aparat sau nu.

Din fericire, in cazul modelului de combina frigorifica Arctic AK54305+, costul de achizitionare este foarte mic, depasind cu putin 1.000 de lei, ceea ce o face sa fie una dintre combinele frigorifice cu cel mai bun raport intre calitate si pret, oferindu-ti o multime de avantaje, pe care nu trebuie sa cheltuiesti multi bani, dupa cum se intampla cu alte produse similare, care iti cer o avere pentru aceleasi caracteristici. De aceea, modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+ este unul in care poti investi cu incredere si care iti permite sa te bucuri de o locuinta mai moderna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro