Tehno News RO

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+: alege corect


Sa alegi o combina frigorifica nu e tocmai usor, de aceea, trebuie sa stii ce pasi trebuie sa respecti pentru a gasi un model potrivit tie. Asadar, un model ca aceasta combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+, poate sa-ti ofere toate informatiile necesare si importante pentru o astfel de achizitie, ca atentia pe care trebuie sa o oferi pentru dimensiuni, design, functii, clasa de eficienta energetica si multe altele.

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


arctic ak54305nfmt.jpg

Detalii despre combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+
Modelul de combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ are un volum net total de 266 de litri, cu 190 de litri apartinand de frigider si 76 de litri de congelator.

Volumul brut al aparatului e de 295 de litri. Sistemul de racire de care dispune acesta este cel de tip No Frost, care iti ofera toate avantajele de care ai nevoie intr-un model contemporan de combina frigorifica, adica nu va mai trebui sa faci decongelarea aparatului de doua ori pe an, pentru ca acest sistem lasa aerul sa circule liber prin interior, deci, nu se mai formeaza nici gheata.

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Consumul energetic al acestui dispozitiv este mic, de 288 de Wh pe an, ceea ce inseamna ca produsul face parte din clasa A+ de eficienta energetica. Produsul e unul care iti garanteaza economii la factura energetica, lucru foarte important, daca e sa tinem cont de faptul ca va sta in priza tot timpul. Atat frigiderul, cat si congelatorul, au sistem de dezghetare automate. Frigiderul are trei rafturi facute din sticla securizata, patru suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe.

Congelatorul are trei compartimente si o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 de ore. Referitor la designul sau, aceasta combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ se face remarcata prin faptul ca are culoarea metal look, stilul sau de creatie fiind standard. Deschiderea usilor se face in mod standard, dar, daca vrei sa schimbi acest lucru, acum ai posibilitatea, pentru ca produsul dispune de functia de usi reversibile, care le schimba sensul de deschidere. Manerul sau este exterior.

Termostatul e reglabil. Iluminarea interioara se face cu LED. Modelul de combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ are functia de super congelare incorporata.
Aceasta vine si cu doua accesorii, anume, un suport pentru oua si o tava pentru gheata.

Dispozitivul are un singur compresor si atinge un nivel de zgomot acceptabil, de 42 de decibeli, fiind destul de silentios. Sistemul de racire No Frost este si el inclus. Clasele climatice din care face parte combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ sunt SN – ST. Dimensiunile sale sunt de 181.2 x 54 x 60 de centimetri (I x L x A), iar greutatea ajunge pana la 54 de kilograme. Agentul de racire este R600a.

Autonomia aparatului este destul de mare, de 16 ore, deci, daca a picat curentul electric, nu trebuie sa iti faci griji pentru produsele alimentare, deoarece acestea vor fi pastrate la o temperatura potrivita timp de 16 ore. Cu un pret de achizitonare atat de mic, chiar nu ai niciun motiv pentru care sa nu investesti in aceasta combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+, un produs atat de modern, de placut si de usor de folosit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+: alege corect"

arctic ak54305nfmt_2.jpg
arctic ak54305nfmt_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro