Tehno News RO

Combina frigorifica Arctic AK60360+: modelul potrivit la locul potrivit


Fiecare bucatarie are propriul mod de amenajare si are propriul stil insa la fel precum difera bucatariile si aparatura electrocasica va diferi de la un caz la altul si de la o bucatarie la alta, mai ales daca timpul petrecut in bucatarie nu este unul foarte mic. Pentru a avea insa cam tot ceea ce trebuie ca bucataria sa fie considerata completa si complet utila cu siguranta trebuie sa aveti prin preajma si o aparatura frigorifica pe care sa va bazati. Arctic AK60360+ poate fi exact un exemplu despre ceea ce puteti utiliza in etapa de utilare a bucatariei, si asta indiferent de suprafata pe care o are si indiferent de ce altceva mai vreti sa puneti in interior pentru partea de utilare.

Combina frigorifica Arctic AK60360+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


arctic ak60360+.jpg

Ca si aspect ceea ce se poate spune despre acest model este faptul ca veti putea sa aveti in sprijinul vostru un model clasic de combina frigorifica, si asta nu datorita modului de compartimentare ci si a nuantei albe pe care o are sau a modului de realizare a manerelor incorporate. Ceea ce trebuie stiut insa, indiferent despre ce produs electrocasnic este vorba, este posibilitatea de a ii gasi locul potrivit pentru instalare, dar nefiind mai voluminos sau mai gabaritic decat alte modele nu veti avea probleme in acest sens. Este vorba totusi despre un spatiu dat de dimensiunea pe care o are acest model Arctic AK60360+, si mai exact dat de dimensiunea de 201 x 59.5 x 60 cm, dar la care mai punem si partea de deschidere a usilor.

Putem avea insa si unele elemente diferite la acest model fata de altele, si este vorba de faptul ca ofera posibilitatea de a alege directia de deschidere a usilor, daca cea standard nu este pe placul sau in benefiicul vostru.

Combina frigorifica Arctic AK60360+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Si un model util
Utilitatea unui astfel de produs Arctic AK60360+ se poate masura si prin prisma spatiului oferit pentru alimente, si mai exact prin prisma posibilitatii de a avea atat un frigider incapator cat si un congelator incapator. Veti avea pentru aceasta parte si pentru aceasta latura un volum net total de 334 l si care va fi regasit la frigiderul cu un volum net total de 244 l si la congelatorul al carui volum este de 90 l net. La randul lor cele doua compartimente pot fi avantajoase si datorita faptului cum le veti putea utiliza, fiind vorba despre 4 rafturi din sticla securizata in interiorul frigiderului, de 5 suporturi pe usa sau de compartimentul pentru fructe si legume.

Coborand la congelator, pe langa volum veti avea si un numar de 3 compartimente ce pot fi utilizate, dintre care o zona Fast Freeze XL dar si o capacitate de congelare de pana la 5 kg in 24h. Poate fi vorba si despre posibilitatea ca o combina frigorifica sa fie eficienta si in cazul in care aveti probleme cu alimentarea cu energie electrica, iar asta se masoara la Arctic AK60360+ printr-o autonomie de pana la 18 ore fara curent.

Pentru partea de eficienta energetica ceea ce veti obtine utilizand aceasta combina frigorifica este o pozitie in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Arctic AK60360+: modelul potrivit la locul potrivit"

arctic ak60360+_2.jpg
arctic ak60360+_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro