Tehno News RO

Combina frigorifica Arctic ANK366B+: pastreaza alimentele mai mult timp


Vreti sa renuntati la vechiul frigider zgomotos si care nu prea mai raceste? Functiile sale si consumul de energie electrica lasa de dorit? Atunci este timpul sa va indreptati atentia spre o combina frigorifica ce ofera nu numai un volum deosebit de incapator, ci si eficienta energetica buna, functii deosebite si nu in ultimul rand un design modern ce se va potrivi si cu cea mai pretentioasa bucatarie. Este vorba de combina frigorifica Arctic ANK366B+ ce va va impresiona de la prima vedere.

Combina Frigorifica Arctic ANK366B+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


arctic ank366b+.jpg

Designul acestei combine frigorifice este unul atragator, culoarea alb potrivindu-se oricarei incaperi. Dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm, alaturi de manerele verticale de pe cele doua usi, a frigiderului si a congelatorului, vor da un aer impunator in toata bucataria. In functie de locul de disunere si de spatiul din bucatarie, puteti alege in ce parte sa montati usile deoarece acestea sunt reversibile, dar deschiderea lor standard este spre dreapta. Accesul facil este datorat si manerelor, dar si dispunerii frigiderului in partea superioara si a congelatorului in cea inferioara pentru ca frigiderul este mai frecvent utilizat.

Combina Frigorifica Arctic ANK366B+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Aceasta combina are o capacitate neta totala de 334 l, dintre care frigiderul este de 244 l, iar congelatorul de 90 l, deci o sa aveti spatiu suficient de ambele parti, chiar daca familia este una numeroasa. Frigiderul are un numar de 4 rafturi din sticla, dar si un compartiment legume/fructe pentru a le pastra in siguranta si proaspete. Pe usa o sa va puteti folosi de oricare din cele 5 suporturi, dintre care 4 sunt la distante egale pentru recipiente mai mici, iar al 5-lea este destinat pentru sticle si alte recipiente mai inalte. Pentru a pastra ouale, vine cu un suport special ce il puteti muta in oricare din suporturile de pe usa. Congelatorul este si el incapator si are un numar de 3 compartimente pentru a pastra alimentele unde doriti si cat timp aveti nevoie. Capacitatea sa de congelare este de 5 kg/24 h, deci una destul de buna.

Consum bun si functii deosebite
Pe partea de consum de energie electrica, Arctic ANK366B+ se incadreaza undeva la 281 kWh/an, ceea ce inseamna ca este un aparat economic ce se plaseaza in clasa de eficienta energetica A+. Daca insa se va intampla sa ramaneti fara energie electrica, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca frigiderul are o autonomie de pana la 18 ore. Ca si functii, vine echipat cu tehnologie noua precum sistemul antibacterian si garnitura antibacteriana ce contine aditivi speciali cu proprietatea de a preveni formarea bacteriilor si pastrarea alimentelor si a mancarii in conditii de igiena optima. Mai are si un sistem de avertizare pentru usa deschisa si o functie de super-congelare foarte buna atunci cand avem de inghetat rapid anumite alimente.

Daca vreti sa scapati de vechiul frigider si sa va achizitionati unul nou la un pret foarte bun, atunci combina frigorifica Arctic ANK366B+ va fi o alegere inspirata. O sa va bucurati de volumul mare, consumul mic si designul modern inca de la prima utilizare in bucatarie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Arctic ANK366B+: pastreaza alimentele mai mult timp"

arctic ank366b+ _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro