Tehno News RO

Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP: bucataria potrivita


O bucatarie poate fi locul in care are loc toata magia cand vine vorba despre pregatirea unor delicatese, iar daca este vorba si despre unele persoane mai speciale, atunci cu atat mai mult trebuie sa puteti pregati unele mancaruri mai speciale. Indiferent de stilul culinar pe care il abordati, este nevoie de o pastrare a ingredientelor in siguranta, iar asta fie ca este vorba despre unele produse proaspete sau despre unele congelate sau semipreparate. Pentru a ajuta acest aspect este posibil sa va ajutati de produsele frigorifice disponibile iar combina frigorifica Beko RCNA340E20XP este cu siguranta realizata in acest sens si pentru a va sprijinii.

Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


beko rcna340e20xp_5.jpg

Avand in vedere modul in care tehnologia evolueaza, acest model Beko RCNA340E20XP va fi cu siguranta un plus de modernitate si nu doar pentru bucatarie, ci pentru intreaga locuinta a voastra. Acest aspect este datorat in primul rand elementelor exterioare care sunt legate de afisajul digital si de controlul digital, dar mai ales de prezenta unor manere incorporate si a nuantei argintii pe care o are. Daca modelul de combina este modern, asta nu inseamna ca bucataria trebuie sa fie obligatoriu moderna intrucat se va integra perfect in orice design, insa, ceea ce este nevoie in orice situatie este spatiul necesar montarii. Acest spatiu este de minim 175.4 x 59.5 x 65 cm iar pozitia combinei poate fi destul de flexibila intrucat puteti alege sa schimbati sensul de deschidere al usilor daca cel spre dreapta nu va avantajeaza.

Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Moderna pana la capat
Odata adusa in locuinta voastra, veti putea observa cu usurinta toate caracteristicile avantajoase de care dispune si putem discuta in primul rand despre designul interior si de posibilitatea de a stoca orice alimente ati considera necesare. Pentru asta, Beko RCNA340E20XP dispune de un frigider cu un spatiu de stocare de 205 l net si de un congelator cu un volum net total de 97 l care, la randul sau, este impartit intre trei compartimente de dimensiuni diferite. Nu doar spatiul este important, ci si tehnologia care face posibil ca alimentele voastre sa fie mereu proaspete si in siguranta. Pentru acest lucru veti avea la dispozitie ceea ce poate constitui una dintre cele mai noi tehnologii si anume cea NO FROST, atat in ceea ce priveste compartimentul frigiderului cat si in ceea ce priveste congelatorul.

Avantajele si caracteristicile moderne nu se termina aici intrucat Beko RCNA340E20XP dispune si de un sistem de dezghetare automata a frigiderului, iar acest lucru, impreuna cu tehnologia, va ajuta sa scapati de disconfortul dezghetului si al stratului de gheata de pe alimente. Fiind totusi un produs electrocasnic modern, caracteristicile moderne continua si este vorba despre functiile pe care le puteti utiliza avand functia de super-congelare, functia de super-racire, dar si o functie de avertizare cand usa ramane deschisa. Alte situatii cu care va puteti confrunta in cazul oricarui aparat frigorific sunt penele de curent si zgomotul produs pe timpul functionarii. Cu o autonomie de pana la 21 h si un zgomot de doar 43 dB, nici aceasta nu va fi o problema majora pentru aceasta combina.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP: bucataria potrivita"

beko rcna340e20xp_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro