Tehno News RO

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB: Orice vreti sa gatiti


Gatitul este pentru oricine si nu trebuie sa detineti anumite cunostinte mai deosebite pentru a putea face o masa copioasa pentru intreaga familie, dar, ceea ce trebuie sa aveti sunt ingredientele care sunt specificate in retetele online sau cele din cartea de bucate. Pentru a le avea la indemana, puteti opta pentru doua variante, una este cea in care este nevoie de numeroase drumuri facute la piata sau supermarket, iar cea de a doua de a le avea in propria bucatarie. Cred ca cea mai buna varianta este cea de a doua, drept urmare trebuie sa aveti la dispozitie un aparat frigorific destul de incapator precum combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB.

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


beko rcna400e20zb.jpg

Alegerea acestui model nu se datoreaza doar partii de utilitate pe care o poate avea in propria locuinta si in propria bucatarie, ci se poate datora si aspectului pe care il are. Acest asect este datorat in primul rand nuantei, iar daca nu vreti sa aveti in locuinta voastra un model de combina frigorifica alba sau argintie, ci vreti ceva mai special, Beko RCNA400E20ZB este solutia. Pentru cei care nu sunt convinsi de nuanta bej a acestui model, exteriorul mai prezinta si alte avantaje cum ar fi panoul de afisaj digital si controlul electronic pe care il puteti avea asupra temperaturii si functionarii. Pana la a va bucura de avantajele aduse de acest model si de functiile pe care le are, trebuie sa va asigurati de spatiul de care Beko RCNA400E20ZB are nevoie pentru a fi instalata si este vorba despre unul de minim 201 x 59.5 x 65 cm.

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Mai mult inseamna si mai bine
Chiar daca spatiul de care acest model are nevoie poate fi mai mare decat la alte modele, Beko RCNA400E20ZB este insotit insa cu un spatiu generos pentru stocarea alimentelor si putem discuta despre un volum net total de 354 l. Acest volum se va imparti insa intre un frigider cu un volum net total de 257 l pentru frigider si un volum net total de 97 l pentru congelator, insa si volumul acestora poate fi impartit dupa bunul plac, avand 3 compartimente in partea de congelator si 3 rafturi in frigider. Un astfel de volum presupune si un consum de energie pentru o siguranta a alimentelor si veti avea un consum mediu anual de 348 kWh/an, specific clasei de eficienta A+.

Pentru cei care au un frigider sau o combina frigorifica mai veche, stiu cat de greu si neplacut poate fi momentul in care trebuie facuta dezghetarea frigiderului sau a congelatorului. In ceea ce priveste modelul Beko RCNA400E20ZB, toate aceste lucruri nu sunt o problema intrucat vine cu o tehnologie NO FROST pentru congelator, dar si pentru frigider. Totusi, in partea de frigider o sa mai aveti la dispozitie si sistemul de dezghetare automata, dar si functia de super – racire. Atat pentru siguranta alimentelor, cat si pentru siguranta sanatatii voastre, combina mai este prevazuta si cu un sistem antibacterian, si, pentru ca aromele si mirosurile sa nu se amestece, cu un filtru impotriva mirosurilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZB: Orice vreti sa gatiti"

beko rcna400e20zb_2.jpg
beko rcna400e20zb_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro