Tehno News RO

Combina frigorifica Bosch KGN46AI22: Ideala pentru o intreaga familie


Combina frigorifica Bosch KGN46AI22 reprezinta tot ce are nevoie o familie pentru a depozita alimentele destinate meselor imbelsugate care reunesc toti membrii. Drept urmare, aceasta are o dimensiune de 185 x 70 x 64 cm si o culoare placuta si eleganta: gri inox. Combina frigorifica poate fi usor integrata in spatiul din bucatarie, mai ales datorita usilor reversibile.

Combina frigorifica Bosch KGN46AI22

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


bosch kgn46ai22.jpg

Insa, ceea ce este cel mai important pentru membrii familiei este faptul ca acest aparat frigorific este foarte usor de utilizat. Manerul vertical ajuta la deschiderea combinei, fara a murdari suprafata aparatului frigorific din cauza mainilor patate de diverse alimente.

Combina frigorifica Bosch KGN46AI22

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Care sunt beneficiile pentru intreaga familie, oferite de combina frigorifica Bosch KGN46AI22
In primul rand, trebuie remarcat spatiul generos al aparatului frigorific. Combina prezinta un frigider cu trei rafturi din sticla rezistenta chiar si pentru produsele grele, cum ar fi o oala mare de supa sau un pepene, si un congelator cu trei compartimente. Volumul net total este de 346 l, iar rolul accesoriilor acestei combine frigorifice este unul extrem de important. Astfel, sticlele pot fi depozitate gratie suportului special creat pentru ele. Fructele si legumele nu se imprastie prin frigider datorita compartimentului special. Chiar si branzeturile si untul au un suport special, iar tava pentru gheata este un ajutor de nadejde amatorilor de cocktail-uri sau bauturi reci.

Consumul este un aspect important de care o familie tine cont atunci cand alege un aparat frigorific, iar acesta este de 327 kWh/an, combina frigorifica facand parte din clasa de eficienta energetica A+ care asigura un consum de pana la 10 ori mai mic decat cel al produselor din clasa A.

In cazul in care printre membrii familiei se numara si copii, usa frigiderului poate fi adesea lasata deschisa. Insa, pentru combina frigorifica Bosch KGN46AI22 acest lucru nu reprezinta o problema deoarece este dotata cu sistem de avertizare pentru usa deschisa.

La fel de util se dovedeste si sistemul Multi Airflow care asigura o racire suplimentara a aparatului frigorific, ori de cate ori este nevoie. Acest sistem este necesar mai ales atunci cand sunt introduse alimente noi in frigider, iar aerul cald are tendinta de a patrunde.

Pentru pastrarea alimentelor usor perisabile vreme cat mai indelungata, a fost creat Chiller, compartimentul cu baza ondulata care permite ca aerul rece sa patrunda pe sub alimente. Acest lucru este valabil mai ales in cazul produselor lactate sau a carnii.

Functia Super-congelare vine in intampinarea nevoilor unei familii de a raci imediat alimentele pentru ca acestea sa fie gata de savurat, chiar daca usa combinei frigorifice este deschisa foarte des, pe cand functia NoFrost se asigura de distribuirea corecta a curentilor de aer, astfel incat sa nu se formeze gheata pe suprafetele combinei frigorifice.

Iar pentru ca Bosch KGN46AI22 a fost o combina special creata pentru a fi usor de folosit chiar si de cei care au rabdarea de a citi instructiunile de folosire, controlul functiilor si sistemelor anterior enumerate se realizeaza foarte comod prin intermediul panoului de control: TouchControl.

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca Bosch KGN46AI22 reprezinta o investitie utila pentru o familie, o investitie costisitoare, dar de viitor. Rezistenta componentelor aparatului frigorific este garantata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Combina frigorifica Bosch KGN46AI22: Ideala pentru o intreaga familie"

bosch kgn46ai22_2.jpg
bosch kgn46ai22_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro