Tehno News RO

Combina frigorifica Bosch KIV38X20: cu siguranta suficient


Ca este vorba despre o casa, sau ca este vorba despre un apartament modul de amenajare al acestora poate spune foarte multe despre fiecare persoana care locuieste acolo, insa tot pentru partea de amenajare poate fi vorba si despre problema spatiului avut la dispozitie. Un exemplu elocvent poate fi cel legat de cazul in care trebuie ca produsele frigorifice sa fie asezate in afara bucatariei sau poate fi cazul in care vreti un aspect cu totul special pentru casa voastra.

Astfel de situatii pot face insa ca alegerea unei game de electrocasnice incorporabile sa fie de dorit sau de preferat, iar pentru partea de produse frigorifice care sa fie si incapatoare dar si incorporabile avem noul model Bosch KIV38X20.

Combina frigorifica Bosch KIV38X20

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


bosch kiv38x20.jpg

Alegerea unei combine frigorifice Bosch KIV38X20 poate fi legata de cele doua elemente prezentate mai sus in care poate fi strecurata sau mascata in cadrul unui mobilier special, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre alegerea sa datorita caracteristicilor pe care le are. In aceasta gama putem sa ne legam de faptul ca permite sa asezati fara problema pentru pastrare atat unele produse proaspete cat si sa asezati unele produse congelate, iar cantiatea acestora este influentata si de gabaritul pe care il are.

Veti avea astfel posibilitatea de a utiliza o combina frigorifica ce are o inaltime de 177 cm, o latime de 54 cm dar si o adancime de 55 cm. Mai trebuie pa langa aceste valori sa tineti cont si de alte elemente si poate fi vorba despre nevoia unei ventilatii in soclu, a unei iesiri pentru aer sau a unei distante fata de peretele din spate.

Combina frigorifica Bosch KIV38X20

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Suficient de benefica
Cu problema montarii solutionate ne putem orienta catre partea de utilizare efectiva si mai ales catre partea de volum sau cantitate de alimente ce poate fi pastrata in cadrul acestei combine frigorifice Bosch KIV38X20. Veti avea pentru partea de produse proaspete, sau mai exact pentru partea de frigider, un volum net de 217 litri iar pentru partea de congelator si produse congelate de un volum net de 60 litri. Daca veti avea nevoie insa sa congelati ceva ceea ce o sa va ajute poate fi capacitatea de congelare de pana la 3 kg in 24 h dar si cele 3 compartimente de dimensiuni diferite.

Pentru interiorul frigiderului combinei Bosch KIV38X20 veti putea sa va folositi de unul dintre cele 5 rafturi din sticla de care dispune, de unul dintre cele 5 suporturi de pe usa acestuia dar si de compartimentul pentru fructe si legume sau de cel pentru branzeturi. Pentru linistea voastra este vorba si despre posibilitatea de a utiliza un suport pentru sticle daca vreti sa puneti o bautura la rece, iar pentru linistea efectiva de un nivel de zgomot de 40 dB pe care il produce. Daca ceea ce va cauzeaza neplaceri sau tensiune este partea de consum energetic si de cum va fi influentata factura de curent electric veti putea sa va ajutati si de faptul ca acest model se pozitioneaza in clasa de eficienta A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Bosch KIV38X20: cu siguranta suficient"

bosch kiv38x20_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro