Tehno News RO

Combina frigorifica Candy CKBBS 100: ascuns dar activ


Desi pentru multi conteaza ca totul sa fie la vedere, exista si cazuri in care poate amenajarea unei incaperi sau a unei locuinte poate duce la utilizarea unor elemente care fie ascunse de ochii privitorilor sau musafirilor. Aceasta gama poate fi legata de partea de incorporabile, ceea ce inseamna un plus pentru toti cei care au probleme de spatiu sau au o locuinta mai redusa ca si suprafata, dar la fel de avantajoase pot fi si pentru cei care vor sa obtina un aer modern. Pentru utilarea bucatariei exista elemente sau variante precum este si Candy CKBBS 100 iar alegerea nu este determinata doar de partea de a fi incorporabila ci si de celelalte caracteristici pe care le prezinta.

Combina frigorifica Candy CKBBS 100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


candy ckbbs 100.jpg

Desi este vorba despre o combina frigorifica incorporabila Candy CKBBS 100, nu trebuie sa va faceti griji ca aceasta trebuie ascunsa pentru a nu fi vazuta si pentru ca nu se ridica la nivelul asteptarilor. Partea de functionare si de performanta nu are legatura cu faptul ca este incorporabila, iar asta tine doar de posibilitatea de a amenaja dupa bunul palc si de a utiliza un mobilier care sa ofere designul dorit.

Ca si mobilier de care veti avea nevoie pentru pozitionarea acestui model trebuie sa aruncati o privire la caracteristicile constructive, si mai exact la faptul ca veti avea o dimensiune de 177 x 54 x 54 cm. La aceasta dimensiune si la pozitionarea mobilierului mai trebuie sa tineti cont de faptul ca este un model cu o deschidere standard.

Combina frigorifica Candy CKBBS 100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Activ si eficient
Dupa cum spuneam nu trebuie sa ignorati partea de eficienta a acestei combine frigorifice Candy CKBBS 100, intrucat daca plecam de la dimensiunea pe care o are vom avea si un spatiu de stocare destul de generos.

Veti putea astfel sa va ajutati de prezenta unei combine cu un volum net total de 250l care se compune din frigiderul cu un volum net de 190l dar si congelatorul al carui volum net este de 60l. Fiecare dintre compartimente detine si caracteristici proprii, si veti avea pentru partea de congelator o capacitate de congelare de 3.5kg in 24h dar si un numar de 3 compartimente pe care sa le utilizati. In partea de sus frigiderul va pune la dispozitie un sistem de dezghetare automat, 3 rafturi din sticla, dar pe care puteti aseza cu incredere si produse sau recipiente mai grele, un numar de 3 suporturi pe usa dar si un compartiment pentru fructe, legume sau ciuperci proaspete.

Tot despre partea de eficienta este vorba si daca ne referim la faptul ca nivelul de zgomot produs este de doar 40dB, dar si daca este vorba despre autonomia de 19 ore fara curent. Daca am ajuns la energia electrica mai aveti de vazut si clasa de eficienta in care se pozitioneaza Candy CKBBS 100, fiind vorba despre una A+ datorita unui consum mediu anual de 264 kWh, dar poate si datorita unui sistem de avertizare pentru cand usa ramane deschisa mai mult timp.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro